Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ФК "Пирин" удължи договорите на двама футболисти

Крайният защитник Юлиян Попев ще носи екипа на „орлетата“ още една година. Междувременно сърцатият бранител ще започне треньорски курсове и постепенно ще бъде интегриран в Детско-юношеската школа на клуба. Попев се завърна в "Пирин" през декември миналата година и помогна за промоцията на тима в Първа лига с 10 участия. 

С 18 месеца е удължен и договорът на дефанзивния полузащитник Орлин Старокин, който се завърна на стадион „Христо Ботев“ през януари тази година. Старокин допринесе за влизането на "Пирин" в елита с 12 мача и 2 гола.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Концерт на Ансамбъл „Пирин“ и група „Тангра“ в Благоевград

Поради прогноза за неблагоприятни метеорологични условия концертът на Ансамбъл „Пирин“ и група „Тангра“ на 5 октомври ще бъде преместен от пл. „Македония“ в зала „Пейо Яворов“. Той започва от 19.30 часа при вход свободен. Емблемата на Пиринския край и рок легендите ще поднесат специална селекция от своите репертоари като комплимент към жителите и..

публикувано на 04.10.24 в 11:15

Клиентка нападна и удари служителка на куриерска фирма в Перник

Клиентка нападнала и ударила служителка на куриерска фирма в Перник, съобщиха от полицията. Сигнал за възникналия скандал бил подаден вчера около обяд на тел. 112. Полицаи от Първо РУ установили, че между служителка в офиса и недоволна от обслужването гражданка възникнал конфликт, в който се намесила и дъщерята на клиентката. Тя ударила служителката в..

публикувано на 04.10.24 в 10:53

Светлинно шоу в небето над Петрич

Мащабно дрон шоу предстои  в Петрич.  Днес - петък, 04.10. от 20.00 часа, градският парк  ще бъде осветен от 200 синхронизирани дрона, които ще изпълнят спиращи дъха светлинни и визуални спектакли в небето над града.  "Не пропускайте това невероятно събитие, което обещава да съчетае изкуство и технологии по незабравим начин. Входът е свободен за..

публикувано на 04.10.24 в 10:26

В Банско представиха книгите ,,Разкръстици“ и ,,Летопис“

В Музея на планината и хората в Банско бяха представени книгите ,,Разкръстици“ на Георги Малчев и ,,Летопис“ на Константин Икономов. На събитието присъстваха кметът на общината Стойчо Баненски, председателят на Общински съвет Димитър Русков, зам.-кметът Сашка Въчкова, секретарят Иван Докторов, общественици и граждани на Банско. Константин Икономов е..

публикувано на 04.10.24 в 10:20

Федерацията по вдигане на тежести обяви фалит

Българската федерация по вдигане на тежести е подала документи в съда за обявяване на несъстоятелност. Причината са големите дългове на Федерацията, съобщи БГНЕС. Българските щангисти, които спечелиха два медала на Олимпийските игри в Париж - златен и бронзов, са без финансиране от началото на годината, макар че ръководството на централата бе сменено и..

публикувано на 04.10.24 в 09:51

Президентът свиква КСНС

Рисковете за България след ескалацията на конфликта в Близкия изток ще обсъжда Консултативният съвет за национална сигурност, свикан от президента Румен Радев.  Държавният глава събира в 10 часа ръководителите на службите за сигурност, представителите на изпълнителната власт и на парламентарните партии. Участниците в заседанието на КСНС ще направят..

публикувано на 04.10.24 в 09:43

Обезопасиха сградата на Военния клуб в Дупница

Община Дупница обезопаси сградата на Военния клуб в центъра на града след сигнали от граждани. Сградата не се поддържа от години и фасадата й се руши. Части от нея падат на тротоара и създават предпоставки за инциденти. Участъкът е заграден с колчета и ограничителна лента след проверка от общински служители. Констативен протокол е изпратен до..

публикувано на 04.10.24 в 09:39