Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млад мъж се самоуби в Благоевград

Млад мъж сложи примка и се обеси на дърво в Благоевград. Очевидец подал сигнал в полицията днес към 8.15 часа.

Това се е случило в близост до Трезора в центъра на Благоевград покрай река Благоевградска Бистрица. На мястото има полиция. 

Мъжът е на 18 години, българин, съобщиха за Радио Благоевград от ОД на МВР Благоевград. Районът, където се е случил инцидентът, е отцепен от полицията. Следователи са на място и разследват всички обстоятелства около трагичния инцидент. Няма следи от насилие по тялото на момчето. Вероятно се касае за самоубийство.

Предстои извършването на съдебно-медицински експертизи. Случаят ще бъде предаден на прокуратурата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Големият български музикант Кирил Маричков издъхна при инцидент на сцената

Почина българският певец, музикант и композитор Кирил Маричков.  Трагедията се е случила при инцидент в село Селановци.  Той е трябвало да изнесе концерт с "Фондацията", но при качване на сцената е паднал, съобщи  bTV. На място е повикана линейка. Музикантът е бил с тежка черепно - мозъчна травма. Починал е в линейката. БНР изразява съболезнования..

публикувано на 11.10.24 в 20:11

Сформират подвижни секции и секции за избиратели с увредено зрение в Кюстендил и Дупница

Подвижни секции се сформират в Кюстендил и в Дупница за изборите на 27-и октомври, казаха от общинската администрация. Освен това избирателите с увредено зрение или със затруднено придвижване в Дупница  ще могат да гласуват и в отделна секция, която се намира в Спортната зала в  града, ул.“Христо Ботев“ № 30А.  Дадени са и телефони за връзка. Срокът за..

публикувано на 11.10.24 в 19:41

Проблеми с автобусния превоз и почистването на пътя около Рилския манастир

Има проблеми с почистването около пътя Рилски манастир-Кирилова поляна, както и с автобусния превоз към Светата обител. Този път води и към гроба на Свети Иван Рилски, на около два-три километра от Светата обител и дори и през зимата там отиват миряни и туристи. Затова трябва да е почистен. В района на Кирилова поляна пък са няколко почивни бази,..

публикувано на 11.10.24 в 12:46

Първи събор на животновъдите в Кюстендилско

Първият събор на животновъдите и производителите на земеделска продукция от Кюстендилска област ще се проведе тази събота (12 октомври) в Сапарева баня. Официалната програма ще започне в 11:30 часа с водосвет в параклиса „Света Богородица“ и освещаване на курбан за здраве и берекет, който ще бъде раздаден на гостите на събора. Посетителите на..

публикувано на 11.10.24 в 11:29

Нелегално продавани стоки са иззети от магазин в Перник

Нелегално продавани стоки са открити и иззети от търговски обект в Перник, съобщиха от ОДМВР. Полицаите от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" проверили магазин в центъра на областния град.  Намерени и иззети са около 240 артикула - предимно дрехи от известни търговски марки, продавани без съгласите на притежателя на изключителното..

публикувано на 11.10.24 в 11:27

Пленерът „Свети Лука” започна в Кюстендил

От днес до 18 октомври в Кюстендил се провежда  24-то издание на Международния пленер "Свети Лука". Пленерът започва на днешната дата, когато се отбелязва празникът на св. апостол и евангелист Лука - покровител на зографите и един от учениците на Исус Христос, известен с изписването на първата икона на Дева Мария с Младенеца и иконите на светите..

публикувано на 11.10.24 в 10:53

РИК-Кюстендил заличи кандидат-депутат

РИК-Кюстендил заличи кандидат-депутат от една от съперничещите си две коалиции от разцепила се партия. При това я е представлявал на консултациите по състава на СИК при Общината в Дупница. Така броят на кандидат-депутатите от Кюстендилска област става 124.  Заличеният кандидат е бил поставен под №3 в листата на коалицията. РИК - Кюстендил е извършила..

публикувано на 11.10.24 в 10:51