Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Царево подкрепя промяна на Общия устройствен план

Георги Лапчев
Снимка: БГНЕС

Кметът на Царево Георги Лапчев одобрява решението да се промени Общият устройствен план на общината. Той изрази надежда, че това ще сложи край на противопоставянето в обществото:

Ние от две години се опитваме да убедим всички, че Общият устройствен план на Царево има един-единствен изход и той е да се тръгне в посока промяна в инфлексните точки. Ще повторя, това не е най-добрият Общ устройствен план, но факт е, че липсата на Общ устройствен план е нещо много по-лошо от наличието на такъв, който има пороци.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Поморие, Шабла и Царево искат бързо приемане на общите устройствени планове

Пет неправителствени организации и Общините Поморие, Шабла и Царево връчиха петиция до министъра на околната среда и водите Искра Михайлова, с която настояват да се приемат бързо новите им общи устройствени планове. На срещата с министър Михайлова..

публикувано на 31.01.14 в 16:26
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44