Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Почитат паметта на шестимата младежи, прегазени в Симеоновград през 2011-а

Снимка: БГНЕС

В Симеоновград почитат паметта на шестимата младежи, които бяха убити от пиян шофьор на 23-ти април 2011-а година.

В 22,30 часа родителите на загиналите младежи, техните близки и приятели ще се съберат пред мемориалния комплекс с шестте бели ангели. Тези ангели са Гошо, Трифон, Яница, Мелин, Евгений и Красимир, които загинаха навръх Великден преди три години. 

Виновният за трагедията шофьор Данаил Георгиев е осъден окончателно на 12 години. Почернените родители продължават да настояват за законодателни промени, които да предвиждат по-тежки наказания за пияни шофьори, причинили смърт на пътя.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44