Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Болницата в Ловеч търси кръводарители за оцелялата в катастрофата край Малиново

Снимка: БГНЕС

Болницата в Ловеч търси спешно кръводарители за единствената оцеляла в тежката катастрофа край ловешкото село Малиново - Екатерина Панчекова. 

Инцидентът стана на 15-и юни на пътя София - Варна. При катастрофата загинаха 4-месечната дъщеря на Екатерина и 33-годишният й съпруг. По-късно в болницата починаха шофьорът на джипа, предизвикал катастрофата, и съпругата му.

Директорът на ловешката болница д-р Тихомир Бенев съобщи, че състоянието на 27-годишната жена е стабилно. Прелято й е необходимото количество кръв, но в момента се набират кръводарители с кръвна група В+, които да възстановят количеството. Директорът на болницата добави, че на Екатерина Панчекова й предстоят още две операции, тъй като е с фрактури на ръцете, има травми на гръдния кош и счупени ребра. Ще бъде консултирана и с психолог, тъй като още не й е съобщено за загубата на близките й.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44