Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Митница "Свиленград" търси митничари

Месечната заплата е 600 лева

Обявен е нов конкурс за 20 митничари на митница "Свиленград". Документите се приемат до 16-и февруари, като част от изискванията е висше образование-степен бакалавър. Не е задължителен професионалният опит в системата. В края на 2014-а година се явиха рекорден брой кандидати за митнически инспектори - 241. Комисията с председател арестуваният за подкуп шеф на митница "Свиленград" - Тодор Караиванов, избра 20 от тях. Новоназначените са изпратени на 7-месечен курс в Националния учебен център. Месечната заплата за тази позиция е 600 лева.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44