Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Версията за саботаж при взривовете в Иганово е една от най-вероятните

Снимка: БГНЕС

Според Тодор Воденов, който е председател на синдикат "Отбрана" към КТ "Подкрепа", версията за саботаж при поредните взривове в Иганово е една от най-вероятните. Пред "Хоризонт" в предаването "Нещо повече" той обясни защо:

Логично е да се говори за саботаж, затова защото наистина са странни съвпаденията. Спомняте ли си преди няколко години взривовете в Челопечене? Минутите, в които поделение 18 250 трябваше да премине към "Терем"-АД, тогава започнаха взривовете и нямаше жертви. За нас тогава и сега може да се говори за саботаж, за прикриване на количества чрез взривове и по този начин да се заметат следите. За нас става дума за действия, които са насочени от доста високо място, защото да се извърши подобно действие, трябват хора специалисти и които познават спецификата на работата добре.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44