Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа затвори за движение част от главния път Плевен – Свищов

Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа затвори движението между селата Българене и Стежерово по главния път от Плевен за Свищов. От Областната дирекция на МВР в Плевен обясниха, че са се сблъскали лек автомобил и микробус. Пострадали са пътуващите в колата трима души шофьорът и неговите дъщеря и внучка. Те са в болницата в Плевен и по първоначална информация няма опасност за живота им. Движението в района на катастрофата се регулира от пътни полицаи, докато продължи огледът на мястото. В района се образува голямо задръстване, съобщи слушателят на "Хоризонт" Добромир Спасов.

По-големият проблем е, че този път ще бъде затворен за около два-три часа, както казаха колегите, другите шофьори. Отдолу, още на излизане от Българене, няма абсолютно никаква сигнализация, че въпросният път е затворен. Леките автомобили и бусовете, които са малки, те има къде да завъртят и да се измъкнат, но камиони с гондоли, всичкото остава там.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44