Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Неизвестен подпали къща в Бургас

Пожар, възникнал в частна къща, собственост на 33 годишен бургазлия, разположена на ул. «Чаталджа» № 45. Пожарът е потушен от осем огнеборци и два противопожарни автомобила. Установено е, че за времето 12.00 ч. на 13.05.т.г. до 11.00 ч. на 14.05.т.г. неизвестен извършител по неустановен начин предизвикал пожар на втория необитаем етаж на сградата. От инцидента са нанесени значителни материални щети, чиято стойност е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Все още не е потушен пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент

Все още не е потушен пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент. В борбата с огъня са включени 12 противопожарни екипа от Ямбол и съседните области, на място са горски служители и доброволци. Въпреки, че пожарът е под контрол, остава рискът от ново  разпалване, каза областният управител Николай Костадинов. "Все още не можем да заявим..

обновено на 23.08.24 в 14:15

ОДМВР Бургас: Късо съединение е предизвикало пожара в к-с "Възраждане"

Късо съединение е причината за възникналия снощи пожар в к-с “Възраждане“, при който бяха опожарени два гаража, информират от бургаската полиция.  Огънят тръгна около 20 часа от един от разположените един до друг гаражи и засегна общо пет от тях. Два, съхраняващи стари дрехи и мебели, са напълно изгорени, а три са частично засегнати. Гаражи..

публикувано на 23.08.24 в 12:01

Двама мъже и 25-годишна жена са задържани за кражба на 8200 евро в Сарафово

Полицията в Бургас задържа двама бургазлии и жена на 25 години за кражба на 8200 евро и марков дамски часовник от жилище в кв. Сарафово. Кражбата е станала в нощта на 10 срещу 11 август.  В разкриването и задържането им са участвали с лужители на "Криминална полиция", Пето Районно управление и сектор "Специални тактически действия". Тримата..

публикувано на 23.08.24 в 09:47

Заловиха шофьор с 2,40 промила алкохол в "Меден рудник"

39-годишен бургазлия е заловен да шофира с 2,40 промила алкохол в кръвта, съобщават от ОДМВР.  Той е спрян малко след полунощ в района на бл. 60 в комплекс „Меден рудник“.  Водачът е задържан, а автомобила - иззет. Образувано е бързо производство.

публикувано на 23.08.24 в 09:28

Мъж и жена загинаха на пътя в района на Слънчев бряг

Тежък пътен инцидент е отнел живота на двойка руски граждани, съобщиха от бургаската полиция.  Снощи, около 22:52 ч. по пътя Бургас - Варна в района на Слънчев бряг, срещу к-с "Форд Нокс", лек автомобил "Фолксваген Кади" - такси, с бургаска регистрация, управляван от 74-годишен мъж от Св. Влас - блъснал неправилно пресичащите пътното платно мъж и жена...

публикувано на 23.08.24 в 07:18

Гаражи горяха в бургаския комплекс "Възраждане"

Два гаража изгоряха в бургаския комплекс "Възраждане" тази вечер.  Около 20.00 ч. е получено съобщение за горящ гараж на  улица “Св. Климент Охридски” 29, съобщиха от ОД на МВР. До пристигане на противопожарните екипи огънат обхванал пет гаражни клетки. Пожарът  е локализиран и ликвидиран в 20.20 ч..  При последвалия оглед е констатирано, че напълно..

публикувано на 22.08.24 в 21:27
архив

Гасят пожара между боляровските села Крайново и Голям Дервент (ОБНОВЕНА)

Продължава гасенето на пожара в землищата на боларовските села Крайново и Голям Дервент, който възникна този следобед. В района, който е обхванал площ от около 200 дка, са разположени 10 противопожарни екипа, горски служители и доброволци. Огънят гори в пресечена местност, уточни  комисар Кольо Гяуров, началник на Регионалната дирекция "Пожарна..

обновено на 22.08.24 в 20:45