Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима мъже са задържани за хулиганство в училища в Сливен и областта

Трима мъже са задържани за хулиганство в училища в Сливен и областта. Няма пострадали при инцидентите.

Двама са мъжете, на 42 и 20 години, от село Съдиево, които се опитали да влязат при директора на училището в нетрезво състояние. Нанесли удари и заплахи на  шофьора на училищния автобус и на охранителя, благодарение на когото били обезвредени и заведени в полицията в Нова Загора.Срещу тях е образувано бързо производство.

Задържаният пак за хулиганство 26-годишен мъж от Сливен влязъл в сливенско училище с племенника си - второкласник, под предлог, че ще вземат багаж от класната стая. Пред учениците мъжът отправил неприлични изрази към учителката, която не го пуснала в клас. В полицията обяснил, че племенникът му е тормозен от съученици, поради което отказва да ходи на училище. Задържан е за 14 денонощия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44