Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новата пленарна зала на депутатите в бившия Партиен дом ще струва над 19 милиона лева

Снимка: БГНЕС

Новата пленарна зала на депутатите в бившия Партиен дом ще струва малко над 19,5 милиона лева. Това става ясно от обявена от Народното събрание обществена поръчка. Предвижда се заседанията на народните представители да се провеждат в зала "Света София“, след като тя бъде преустроена.

Фирмите-кандидатки за ремонта трябва да имат минимален оборот от 36 милиона лева за последните три години. В предмета на поръчката е включена информация, подлежаща на класификация като държавна тайна. Избраният изпълнител ще получава и работи с документи, които съдържат класифицирана информация. Очаква се новата пленарна зала да бъде готова след две години.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44