Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

69 хиляди лева без ДДС за ремонт на столовете и банките в пленарната зала

Снимка: БГНЕС

Обществена поръчка за 69 хиляди лева без ДДС е обявена за ремонт на столовете и банките в пленарната зала на Народното събрание /НС/.

Ремонтът ще бъде направен по време на депутатската ваканция през август. Ще бъдат подменени пружините и тапицерията на столовете на народните представители, а част от банките, които са с откъртен или отлепен фурнир ще бъдат поправени. Дървените части на столовете и плотовете ще бъдат реставрирани.

Това е третата обществена поръчка, която парламентът обявява за последните две седмици, която е свързана с удобството на депутатите.

Първата е за преместването на пленарната зала в сградата на бившия Партиен дом през 2018 година, което ще струва малко над 19,5 милиона лева, а другата е за основен ремонт на покрива на Народното събрание, като сумата е 150 хиляди лева без ДДС.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44