Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

13-годишен велосипедист е блъснат в Карнобат

Снимка: БГНЕС

13-годишното момче е карало колелото си на карнобатската улица „България“ вчера около 16.15 ч., когато е ударено от автомобил, движещ се с превишена скорост. 60-годишният шофьор не е успял да спре и е блъснал идващото от дясната му страна дете, съобщиха от полицията. Момчето е без опасност за живота, с охлузване на лявото коляно. Прегледано е в болница и е освободено за домашно лечение.  




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Все още не е потушен пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент

Все още не е потушен пожарът между ямболските села Крайново и Голям Дервент. В борбата с огъня са включени 12 противопожарни екипа от Ямбол и съседните области, на място са горски служители и доброволци. Въпреки, че пожарът е под контрол, остава рискът от ново  разпалване, каза областният управител Николай Костадинов. "Все още не можем да заявим..

обновено на 23.08.24 в 14:15

ОДМВР Бургас: Късо съединение е предизвикало пожара в к-с "Възраждане"

Късо съединение е причината за възникналия снощи пожар в к-с “Възраждане“, при който бяха опожарени два гаража, информират от бургаската полиция.  Огънят тръгна около 20 часа от един от разположените един до друг гаражи и засегна общо пет от тях. Два, съхраняващи стари дрехи и мебели, са напълно изгорени, а три са частично засегнати. Гаражи..

публикувано на 23.08.24 в 12:01

Двама мъже и 25-годишна жена са задържани за кражба на 8200 евро в Сарафово

Полицията в Бургас задържа двама бургазлии и жена на 25 години за кражба на 8200 евро и марков дамски часовник от жилище в кв. Сарафово. Кражбата е станала в нощта на 10 срещу 11 август.  В разкриването и задържането им са участвали с лужители на "Криминална полиция", Пето Районно управление и сектор "Специални тактически действия". Тримата..

публикувано на 23.08.24 в 09:47

Заловиха шофьор с 2,40 промила алкохол в "Меден рудник"

39-годишен бургазлия е заловен да шофира с 2,40 промила алкохол в кръвта, съобщават от ОДМВР.  Той е спрян малко след полунощ в района на бл. 60 в комплекс „Меден рудник“.  Водачът е задържан, а автомобила - иззет. Образувано е бързо производство.

публикувано на 23.08.24 в 09:28

Мъж и жена загинаха на пътя в района на Слънчев бряг

Тежък пътен инцидент е отнел живота на двойка руски граждани, съобщиха от бургаската полиция.  Снощи, около 22:52 ч. по пътя Бургас - Варна в района на Слънчев бряг, срещу к-с "Форд Нокс", лек автомобил "Фолксваген Кади" - такси, с бургаска регистрация, управляван от 74-годишен мъж от Св. Влас - блъснал неправилно пресичащите пътното платно мъж и жена...

публикувано на 23.08.24 в 07:18

Гаражи горяха в бургаския комплекс "Възраждане"

Два гаража изгоряха в бургаския комплекс "Възраждане" тази вечер.  Около 20.00 ч. е получено съобщение за горящ гараж на  улица “Св. Климент Охридски” 29, съобщиха от ОД на МВР. До пристигане на противопожарните екипи огънат обхванал пет гаражни клетки. Пожарът  е локализиран и ликвидиран в 20.20 ч..  При последвалия оглед е констатирано, че напълно..

публикувано на 22.08.24 в 21:27
архив

Гасят пожара между боляровските села Крайново и Голям Дервент (ОБНОВЕНА)

Продължава гасенето на пожара в землищата на боларовските села Крайново и Голям Дервент, който възникна този следобед. В района, който е обхванал площ от около 200 дка, са разположени 10 противопожарни екипа, горски служители и доброволци. Огънят гори в пресечена местност, уточни  комисар Кольо Гяуров, началник на Регионалната дирекция "Пожарна..

обновено на 22.08.24 в 20:45