Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Неправилно изпреварване причини челен удар край с.Баня

Снимка: Радио ВИДИН

Край село Баня, по пътя Варна – Бургас е станал пътен инцидент. Участъкът е без ограничение в движението, съобщиха от Пътна полиция.
Няма пострадали. Съставен е акт за нарушение от страна на водача, предприел неправилна маневра за изпреварване и е навлязъл в насрещното платно, блъскайки се челно в друго превозно средство. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха мъж за серия от грабежи от адвокатска кантора в Бургас

46-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия е задържан за извършени две взломни кражби от адвокатска кантора.  Първата от кражбите рецидивистът извършил чрез натиск в заключващия механизъм на прозореца. От предната стая на адвокатската кантора откраднал прахосмукачка заедно със зарядна станция. Мъжът свалил камерата за видео наблюдение и..

публикувано на 19.09.24 в 17:56

Доживотен затвор за Георги Генджов (ОБНОВЕНА)

Доживотен затвор без замяна за Георги Генджов, убил майка си  - учителката Радка Гешева. Това е решението на Окръжния съд в Бургас, което може да бъде обжалвано пред Апелативния съд. По-рано, по време на заседанието служебният му защитник посочи смекчаващи вината обстоятелства като чистото съдебно минало на подсъдимия. Според вещите лица, които..

обновено на 19.09.24 в 16:02

Солени глоби за висока скорост в Сливен

Само за ден при специализирана операция на полицията в Сливен са спрени от движение четири автомобила заради значителни технически неизправности. Спрян от движение е и тунингован автомобил, модифициран за повишаване на общата му мощност.  При проведената акция са установени двама водачи да шофират след употреба на наркотици. Други двама са отказали..

публикувано на 19.09.24 в 13:17

В Бургас Окръжният съд ще заседава по делото за убийството на Рада Гешева

Окръжният съд в Бургас ще заседава днес по делото за убийството на учителката Радка Гешева от януари. Обвиняем е синът ѝ Георги Генджов. При последното отлагане на заседанието през август прокурор Ангел Георгиев обясни, че това се е наложило заради забавяне в пристигането на обвиняемия, защото е трябвало да бъде докаран в Бургас от затвора в Ловеч,..

публикувано на 19.09.24 в 07:45

След гонка задържаха мигранти на бургаски булевард

Полицаи хванаха нелегални мигранти на един от булевардите в Бургас. Органите на реда са на място на бул. "Тодор Александров". Заради час пик и блокадата на пътя в района е затруднено движението. На място са 7 полицейски коли.  Задържани са двама грузински граждани, които са шофирали два автомобила. В тях са транспортирани 13 души. Те са се самоопределили..

обновено на 18.09.24 в 18:36

Близо 300 000 къса контрабандни цигари задържаха на МП Лесово

Голямо количество от 280 000 къса (14 000 кутии) контрабандни цигари в пластмасови бидони откриха митническите служители на Митнически пункт Лесово при проверка на товарен автомобил. Контролните действия са извършени в рамките на провежданата съвместна операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД..

публикувано на 18.09.24 в 14:18
снимката е илюстративна

Специализирана полицейска операция по улиците на Бургас

Специализирана полицейска операция се извършва на територията на Бургас. Тя е по повод Деня без загинали на пътя, който се отбелязва днес в цялата страна.  "Специализираната полицейска операция включва изкарването на допълнителни екипи по пътищата, пешеходните пътеки, по магистралата имаме засилено присъствие, т.нар. линеен контрол. През почивните..

публикувано на 18.09.24 в 11:52