Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Забавен хороскоп за новата 2020 година


2020-та година наближава и никой не може да бъде сигурен каква ще бъде тя и какво ще ни донесе, но едно е сигурно - тя ще бъде неповторима, защо е сигурно ли, ами, помислете, дали някога някоя година се е повторила за вас ?!
Астролози и нумеролози вече се надпреварват в изчисленията и предсказанията. Симетричност в числата, нареждане на планетите, нови асцедентни зависимости. Звездите и числата имат своята тежка дума по въпроса и една от прогнозите е нашата нова година описана само с една дума!


Овен – необичайна

Овенът обича сам да определя нещата и правилата, как така някакви числа сега ще му посочват някаква, различна година. Че той може би не иска някакви странни и необичайни неща. Е, няма как и това се случва, понякога и овенът да играе по свирката на съдбата и на звездите. Така че, най-добре е просто да приеме различната си нова година като предизвикателство и шанс.

Телец – хаотична

Телецът си е земно животно, неподвижно и обичащо комфорта на сигурното, вкусното и познатото. Хаосът не му е присъщ и очевидно и той ще трябва да приеме непознатите карти от звездите, да наведе рога и да издърпа напред съдбата и да се опита да въведе ред в своята нова, хаотична година, макар и с тромави и плашливи движения.

Близнаци – просветляваща

Търсещи и вечно неудовлетворени, информирани и с отворени мисли, колко още ще им се просветли не знаем, но нека бъде светлина и любов, здраве и благоденствие, та дано са доволни и двата близнака, че ако се развихри лошият, лошо става

Рак – непредсказуема

Помощ, навярно му се иска да извика ракът стресиран и нажален отново от всичко, което му се стоварва на главата- защо пак на мен се пита той и отново се мъчи да се зарови в пясъка, та дано неочакваните неща го отминат, но…като няма накъде здраво се хваща за работа и покорява нови върхове, без дори да забележи колко точно хиляди метра са високи.

Лъв – екстремна

Екстремна, екстремна, колко да е екстремна. За енергията и устрема на лъва ще е като едно разрошване на гривата да се справи. Е, разбира се ако вятърът е в правилната посока и го гали по главицата. Щото не дай си, Боже, да е срещу косъма…тежко ѝ на идващата година. И на нея ще ѝ дойде екстремно, та току виж се преобърнали нещата в правилната посока. Тоест – правилната за лъва.

Дева – късметлийска

Много е нужен на Девите този късмет, ей така, просто да ги раздвижи, да им даде криле, че..нали ги знаете девите- втренчили се в детайлите и в подробностите, все анализират и пресмятат , а сега – хоп, късмет изобщо непредвиден и неочакван! Повод за действия, без много да му мислите.

Везни – спокойна

Най-после малко баланс и хармония. За горката ,клатушкаща се везна, ту насам, та ту натам. Ще сбъркам ли, няма ли, това сега правилно ли е или не и ту на едната везна натежи, ту на другата, вечно неспокойствие. А Какво ли ще изравни везната? Е, как какво- разбира се любовта, няма друга сила която да може да им въздейства така.

Скорпион – вдъхновяваща

Скорпионът не се поддава лесно на еуфорията. Ааа, точно обратното, какви са тези екзалтации, какви са тези превземки и вълнения! Ама, моля ви се, ако няма нещо наистина интересно да става, изобщо не ме занимавайте. Това чудо да се вдъхнови и да полети на крилете на вдъхновението! Е, това наистина ще бъде чудна година за скорпиона.


Стрелец – емоционална

Даа, стрелецът е вихрен, напорист, не може да остане на едно място, търси нови и нови приятели, занимания, върхове. Обаче не е от емоционалните. Да се събуди тази емоционалност, сигурно доста интересни и важни неща има да се случват за вас, стрелци. Нещо, което наистина ще ви извади от непукизма и търсенето на преживявания.

Козирог – приключенска

Приключения ли…хм, май нещо ме объркахте с някого – поглежда под вежди козирогът. Той си тежи на собственото място, търси здрави и сигурни основи и не иска да поставя на риск интересите си. А може би…приключението е …в някоя нова сделка, добре обмислена и задължително с отлични дивиденти. Нали затова са приключенията?!

Водолей – романтична

Романтичен водолей…Нещо се е побъркала тази година. Водолейчето може да е романтично, но никой не би узнал това. То ще поглежда загадъчно, ще притаява мислите и желанията си в притворените клепачи и ще търси начин да убеди другите, че никак, ама никак нещата не са това, което изглежда…Защото водолеят е неуловим, а романтиката му…насочена Бог знае накъде

Риби – изненадваща

Ее, стига де...Вярно е, че никой не може да се справя с изненадите и неразбориите като рибите, просто защото те самите ги създават, ама, не може ли и една по-неподвижна година. Ей, така малко...реката да спре да тече, морето да спре да се блъска в брега и рибите изведнъж да застинат неподвижни в една поза…Хм, очевидно, не може, но…кой знае, може пък това да е изненадата. И най после хаосът ще замре и ще се подреди.

Очаквайте неочакваното и дано то да е винаги красиво!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Над 200 възстановчици и стотици гости на средновековния събор в Сливен

Осмият средновековен събор „Помни славата“ в Сливен събра над 200 възстановчици и стотици гости от страната и чужбина.  Атрактивното събитие се провежда на крепостта „Туида“ и ще продължи и утре. Откриването бе съпроводено с грандиозни сценични изяви на група „Freija“, изпълнителката DJ Monitta и артистите от огнено и светлинно шоу „Палячи“...

публикувано на 05.10.24 в 15:38

В крепостта "Туида" започва съборът "Помни славата"

Осмият тридневен средновековен събор „Помни славата“ започва днес в крепостта „Туида“ в Сливен. Фестивалните дни ще бъдат наситени с много демонстрации на средновековни битки, конна езда, оръжие, бит и храни.  В първият фестивален ден основно вниманието ще бъде насочено към младите хора, каза управителят на крепостния комплекс Мая Иванова. „На..

публикувано на 04.10.24 в 12:28

Кашпи с фрази на известни бургазлии са разположени из морския град

Върху 24 кашпи, които са по проект GoGreenRoutes, в който Община Бургас е партньор, финансиран от програма HORIZON 2020 са поставени табели с вдъхновяващи фрази на известни наши съграждани.  Инициативата е на Клуба на философите в Бургас. Визията на табелите е създадена от творците на Филиала на НХА в морския град.  На всяка табела има философски..

публикувано на 04.10.24 в 09:35

Емил Гепов - фризьорът, който подстригва безплатно деца в неравностойно положение

Емил Гепов е фризьор отскоро и когато започва в тази професия решава, че трябва да го направи с благотворителен жест и за това подстригва безплатно деца в неравностойно положение. Той е на 29 години, семеен с едно дете. Преди е работил в сферата на туризма. Обиколил е много страни по света. Живял и работил е в Англия, Германия, дори на Канарските..

публикувано на 29.09.24 в 17:45

Надя Лашева, майка на две деца, се нуждае от помощ за лечението си от тежко заболяване

Надя Лашева е член на групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, преди месец тя разбира, че страда от рядък вид рак на костите, има 10-сантиметров тумор в коляното.  Тя е е майка на две деца, като дъщеря ѝ страда от муковисцидоза - генетично заболяване. Представихме ви я през юни 2022 година в рубриката ни „Радиомагазинче Надежда“, в..

публикувано на 29.09.24 в 17:25

"ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 29 СЕПТЕМВРИ ОТ 13 ДО 15 ЧАСА ПО БНР-БУРГАС

В последната неделя на септември прегръщаме всеки подарен час топлина, но и усещаме как меланхолията на настъпилата календарна есен, се опитва да ни завладява с хладните утрини или ранното стъмняване. Сега е моментът за ново хоби.  Хобитата, които са глътка свеж въздух в изпълнения с напрежение и стрес делник, а после се превръщат в нещо повече,са..

обновено на 29.09.24 в 10:46

„Духът на Келтите 2024” ще се проведе днес в Бургас

Международен келтски фестивал „Духът на Келтите 2024”  ще се проведе днес пред експо център Флора в Бургас. Той се организира от сдружение "Историческо наследство", а за него пристигат участници от Ямбол, Пловдив и Румъния. Бургаското сдружение заедно с организаторите ще представи традиционните шотландски и ирландски игри, провеждани по келтските..

публикувано на 29.09.24 в 09:46