Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милица Гладнишка с филмов спектакъл на Острова

| обновено на 30.07.20 в 12:43
Милица Гладнишка
Снимка: BulFoto

Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет представят концерт-спектакълът "Живот като на кино". Той ще се проведе на 31 юли (петък) от 21:00 часа на сцената на остров Света Анастасия.

Комедия, драма или трилър - в "Живот като на кино" Милица Гладнишка, заедно с музикантите от Михаил Йосифов секстет, разказва истории от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи.

Тя ще се превъплъти в Круела де Вил, кралицата на нощта, Уилма Флинстоун. Репертоарът на този концерт-спектакъл включва песни от "Амадуес", "Зеленият път", "Маската", "Семейство Мейзга", "Индиана Джоунс и Храмът на обречените".

Звездите на вечерта са Милица Гладнишка, Михаил Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Борис Таслев (бас), Атанас Попов (барабани), със специалното участие на Васил Спасов (пиано).

Началният час на концерта е 21:00 часа, а отплаването на корабчето от "Магазия 1" е час по-рано.

Билети можете да закупите от Туристически информационен център "Часовника" и касата във фоаето на "Магазия 1".





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Силвия Кацарова гостува с концерт-спектакъл в Поморие

Община Поморие подарява днес на своите жители и гости концерт-спектакъл на Силвия Кацарова. Тя ще заплени сърцата на публиката със „70 нюанса любов“, с които отбелязва и своя 70-и рожден ден и 50 години от първата си сценична изява.   На сцената ще се качат още Теди Кацарова и Дичо. Участници в спектакъла ще бъдат и Майсторите на комедията - Тончо..

публикувано на 07.07.24 в 17:00

Саксофонистът на Рей Чарлз Крейг Бейли гостува с концерт в Бургас

Концерт с музиката на Рей Чарлз „RAY ON MY MIND SYMPHONY“, в който солисти са Петър Салчев и саксофонистът Крейг Бейли, свирил с легендарния музикант, ще гостува на 7 юли, на сцената на Летния театър в Бургас.    Роден преди няколко години и преживял своя успех на различни сцени в България, концертът RAY ON MY MIND се завръща, за да блесне с..

публикувано на 07.07.24 в 16:00

Силен старт на 4-ото издание на „Солинария“

Четвъртото издание на Младежкия арт фестивал „Солинария“ привлече интереса на ценителите на класическата и джаз музика по Южното Черноморие. В първата вечер талантливите пианистки от дуо „Атмосфери“ Мила Михова и Александра Дичева изпълниха великолепна класическа програма на четири ръце и обраха аплодисментите на публиката. Сред гостите бе..

публикувано на 07.07.24 в 12:07

Второто издание на балетния конкурс "Сара-Нора Прима" завърши с галаконцерт

Второто издание на Международния балетен конкурс „Сара-Нора Прима“ в Бургас завърши с награждаване на лауреатите и галаконцерт в Държавна опера Бургас. Събитието се състоя в присъствието на министъра на културата Найден Тодоров и кмета Димитър Николов. За първи път в конкурса бе присъдена Гран при, която получи  Мун Джон-у от Република Корея...

публикувано на 07.07.24 в 10:17

Кукленият театър представя "Жабокът цар" в експоцентър "Флора"

Бургаският куклен театър ще представи днес спектакъла "Жабокът цар" по Братя Грим в експозиционен център "Флора."   Ако обичате весели истории тази приказка много ще ви хареса.И както във всяка истинска вълшебна приказка става Злото ще бъде победено. Приятелството между Жабокът и Принцесата ще развали магията на злата магьосница Гьола и..

публикувано на 07.07.24 в 09:30

"Тайният оркестър" с концерт на "Солинария" в Созопол тази вечер

Произведения от световната класика са подготвили музикантите от „Тайният оркестър“ за четвъртото издание на младежкия арт фестивал „Солинария“. Новосформираният камерен оркестър е съставен от млади музиканти, лауреати на множество национални и международни конкурси и фестивали, разказва диригентът Николай Стоев.  "За фестивала "Солинария сме ви..

обновено на 06.07.24 в 16:13

За 18 поредна година фестивалът "Музите" гостува в Созопол

Зам.-кметът на Община Созопол Тодор Дамянов откри 18-то издание на Международният младежки фестивал-конкурс на изкуствата "Музите": „За пореден път Созопол е изпълнен с толкова много положителна енергия, талант, радост и красота. Този фестивал стана традиционен и вече се отъждествява със Созопол. Щастлив съм да видя толкова много хора и усмивки. От..

публикувано на 06.07.24 в 09:52