Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Бургас задържаха шофьор с 2 промила алкохол

Снимка: БГНЕС

Мъж е задържан в Бургас за шофиране с 2 промила алкохол, съобщиха от бургаската полиция. 

41-годишният е спрян за проверка на паркинга на УМБАЛ – Бургас, а дрегерът отчел 2.03 промила. 

Водачът е задържан със заповед за срок до 24 часа. 

Работата по случая продължава. 

По публикацията работи: Мария Попчева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Млад бургазлия почина след като погълна пакетче с наркотици, в дома му откриха канабис и кокаин

25-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия почина след като е погълнал пакетче с наркотици. На 14 юли около 11:30 часа на ул. "Пирин" в бургаския квартал "Черно море" служители на Пето Районно управление извършили проверка на младия мъж. В процеса, той погълнал кристалообразния наркотик. Откаран е в болница, но малко по-късно издъхва...

обновено на 16.07.24 в 09:09

Украинец се е удавил край Поморие

Тялото на 60-годишен украински гражданин е открито в местността "Косата" в Поморие, съобщават от полицията. Сигналът е получен на 15 юли около 17:30 часа. Мъжът е бил със статут на временна закрила, обитаващ хотел в Слънчев бряг.  При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. Тялото на украинеца е откарано за аутопсия в..

публикувано на 16.07.24 в 08:46

Двама мъже са с опасност за живота след поредни инциденти на пътя

19-годишен мъж от село Невестино е с опасност за живота след самостоятелна катастрофа на пътя между карнобатските села Лозарево и Невестино. Инцидентът е от 12 юли около 14:15 часа. Причината е загуба на контрол, като младият мъж се блъска в крайпътно дърво. Той  е с пет месеца стаж като шофьор. Настанен е в реанимацията на бургаска болница с..

публикувано на 16.07.24 в 08:22

В Безмер започва тренировката „Тракийска пепелянка 2024“

В авиобаза Безмер днес официално  ще започне съвместната летателна тренировка „Тракийска пепелянка 2024“. На церемонията по откриването ще вземат участие министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров. Ще присъства и..

публикувано на 16.07.24 в 07:36

Наложиха най-тежката мярка на трима за кражба за над 100 000 лв

Мярка за неотклонение „задържане под стража“ наложи Районния съд в Бургас на мъж и две жени от Троян и Плевен. Те са обвинени в кражба на метален сейф, съдържащ сумите от 75 000 лева, 15 000 евро и три златни монети. Случаят е от  29 юни. Обвиняемите са пристигнали от родните си места с автомобил. С него са се върнали в обратната посока след..

публикувано на 15.07.24 в 14:30

Софиянец се самопростреля във вилна зона "Маджестик"

Откриха мъртъв 39 –годишен софиянец във вилна зона „Маджестик“, която се намира между Сарафово и Поморие, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция.  Мъжът се е самопрострелял със законно притежаван от него пистолет.  Вилата е била наета от него и приятелката му за почивка, но след скарване между двамата тя се е прибрала обратно в София. От..

публикувано на 14.07.24 в 16:57

Трима души са задържани с над 800 гр. марихуана в Свети Влас

Трима разпространители на наркотици са били задържани по време на специализирана операция на територията на Свети Влас, съобщават от пресцентъра на МВР. Тя е била реализирана от служители на ГД „Борба с организираната престъпност“ на 12 юли. При проведените действия са извършени лични обиски, огледи и претърсвания на автомобили и..

публикувано на 14.07.24 в 12:26