Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

След гонка, кола с мигранти катастрофира в Елхово

Един е починал, други двама са в тежко състояние

След гонка с полицията, късно снощи, лек автомобил пълен с мигранти е катастрофирал в Елхово. По неофициална информация в колата е имало 10 мигранти. 


При удара, на място е загинал един от пътниците, а други двама са откарани в тежко състояние в ямболската болница. 

От полицията в Ямбол потвърдиха за инцидента, но засега отказват да съобщят подробности.

По публикацията работи: Нина Рангелова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Илков: Към момента няма данни за заплахи от тероризъм заради напрежението в Близкия изток

Към настоящия момент няма данни от българските и партньорските служби за заплахи от тероризъм и влошаване на средата за сигурност заради напрежението в Близкия изток. Това обяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Взети са мерки, сред тях - засилена охрана на Посолството на израелската държава в София и на други обекти. "Активни и..

публикувано на 02.10.24 в 13:31

Радев свиква извънредно заседание на КСНС заради конфликтите в Близкия изток

Президентът Румен Радев свиква извънредно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност в петък в 10 часа, съобщиха от "Дондуков"2. От там уточниха, че темата на заседанието е "Рискове и заплахи пред националната сигурност в контекста на конфликтите в Близкия изток". Участниците в срещата ще обсъдят мерките, които трябва да бъдат предприети..

публикувано на 02.10.24 в 12:38

Жена ограби таксиметров шофьор в Бургас

55-годишна бургазлийка е откраднала 200 лева от чантата на таксиметров шофьор в Бургас, съобщават от полицията.  Кражбата е извършена на 24 септември около 06:40 часа.  Шофьорът е превозил жената от улица "Шар планина" към к-с "Изгрев". Бургазлийката е била на задната седалка в таксито, където е видяла чантата, съдържаща личните..

публикувано на 02.10.24 в 10:40

Започна удостоверяването на машините за гласуване

В 11:00 часа стартира процесът по удостоверяване на съответствието на машините за предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Техническите устройства бяха приети в Министерството на електронното управление (МЕУ), след края на работния ден вчера от Централната избирателна комисия. Първа стъпка от работата на екипите на МЕУ е да..

публикувано на 01.10.24 в 13:35

Левон Манукян излиза от ареста срещу 50 000 лв.

Директорът на филхармонията в Разград Левон Манукян е освободен от ареста срещу парична гаранция от 50 000 лв. Това е станало с решение на прокуратурата, потвърди наблюдаващият прокурор Галин Гавраилов. Директорът на разградския театър е в ареста, МК започва финансови проверки Диригентът е съдействал на разследването и е дал пълни показания,..

публикувано на 01.10.24 в 12:15

Двама румънци са задържани за контрабанда на 11 кг сребърни накити на Лесово

Мярка за неотклонение „задържане под стража“ е наложена на двама румънските граждани,  обвинени в контрабандно пренасяне на над 11 килограма сребърни накити на   ГКПП „Лесово“, съобщават от Окръжната прокуратура в Ямбол. Стоковата контрабанда, която е била предназначена за търговски цели, е в големи размери. Престъплението е осъществено на 27..

публикувано на 01.10.24 в 10:10

27-годишна с четири деца е майката на изоставеното бебе в Айтос (ОБНОВЕНА)

Близо 50 бебета годишно имат същата съдба. За тях се грижат в отделението докато бъдат намерени приемни семейства. Чуйте повече в звуковия файл.

публикувано на 01.10.24 в 08:35