Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Kris Gran събира „Две сърца“ в ново видео

В него участва и приятелката му Ина Мархолева, която е "Кралица на Бургас 2021"



Kris Gran, Кристиан Грънчаров един от най-красивите млади поп гласове на България, пусна видеото към заглавния сингъл от дебютния си албум „Две сърца“. Красивата история за сродните души вече е в официалния YouTube канал на артиста. В него участва неговата приятелка Ина Мархолева.

„Две сърца“ е по музика и текст на самия Kris Gran, който сподели, че основното чувство в нея е носталгията: 

„Избрах тази песен да даде заглавие на дебютния ми албум, защото тя обединява емоциите на всички парчета в него. Това не е песен само за любов, тя е и песен за приятелството за цял живот. Хубавото е, че в нея я има надеждата, че отново се намирате заедно с любимия човек от детството!"


Сюжетът на видеоклипа на песента проследява живота на две деца, неразделни приятели, но разделени от разстояния и географско положение. Срещата им след много години запълва за един миг празнотата, създадена от липсата на сродната душа, разказа Кристиан Грънчаров:.

"Режисьор е Хрис Бадаров, а зад камерата е Иван Бъчваров. В главните роли на децата са малките, талантливи танцьори Ирен Бедри и Любомир Димитров от клуб по спортни танци Infinity Team с треньор Стефан Иванов. А в ролите на порасналите деца съм аз и Ина Мархолева, моята прекрасна приятелка, с която сме заедно от вече близо 2 години. Тя участва с гласа си в песента и с присъствието си краси видеоклипа. Ина много ме подкрепя във всичко и е моята сродна душа!"

Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Национален Фонд „Култура“.

повече може да чуете в звуковия файл:


''Две сърца''



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Грамофонът в Бургас отново става сцена на изкуствата

Летен детски празник около Грамофона ще се проведе този петък в Бургас. Осмото издание на събитието „Петъчен Грамоfon - Булевардни пърформанси в сърцето на лятото“ стартира в 10 часа с артистични акции, предлагащи  на децата възможност да се включат в инициативата „Да дадем нов живот на старите грамофонни плочи“, да рисуват Грамофона и моменти от..

публикувано на 04.07.24 в 14:19

Отменя се представлението "Моето мъжко момиче" в НХК тази вечер

Представлението “Моето мъжко момиче", което трябваше да се играе от 19:00 часа в Културен дом НХК се отменя, съобщават организаторите.  Те поясняват, че в сички билети могат да бъдат върнати от местата, които са били закупени.

публикувано на 04.07.24 в 12:27

Редакторите на "Море" със заявка за нови рубрики и визия на списанието

Бургаското списание "Море" е с нова визия и нови редактори - Добрина Топалова и Бина Калс. Това е вторият брой за тази година и първо издание след избора на ново ръководство на Сдружение "Бургаска писателска общност", което издава списанието с финансовото съдействие на Община Бургас. За акцентите в  обновената концепция и подбора на автори,..

публикувано на 04.07.24 в 11:36

В продажба са билетите за конкурса "Бургас и морето"

Два формата на "Бургас и морето" ще представят тази година българската авторска музика в края на юли. Освен традиционния Национален конкурс за песен "Бургас и морето", Община Бургас стартира и конкурс за млад изпълнител "Бургас и морето". Новият формат е своеобразно продължение на запазената марка на конкурса и е насочен изцяло към подкрепа и откриване..

публикувано на 03.07.24 в 16:28
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени на концерта по повод 10 години БНР Бургас през 2022 година.

Лятното турне на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" пристига в Бургас

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" пристигат в Бургас с лятното си турне и с новия си албум. Заглавието и на двете е "!Удивителни Въпросителни?". Музикантите ще се качат на сцената на Летния театър в Бургас тази вечер от 20:30 минути. Според изпълнителят, първият сингъл "Заедно сами " е подготвил появата на албума, но самият албум..

публикувано на 03.07.24 в 11:34

Изложба разказва за символиката в българските пафти

Изложба „Пафтите – вселена от знаци“ ще бъде открита днес в Етнографската експозиция в Бургас. Тя гостува от Регионалния исторически музей в Русе и в нея са представени пафти от края на 19 и началото на 20 век. Представени са  39 ювелирни закопчалки за колан от колекция от над 200 чифта.  Коланните украшения са част от традиционното..

публикувано на 03.07.24 в 11:05

Балетна школа "Сияние" с дебютен спектакъл в Дома на НХК

Балетната школа "Сияние" с ръководител балетмайстор-педагог Габриела Стефанова днес ще представи детския танцов спектакъл "Празникът на сезоните". Събитието е от 18 часа в Дома на НХК.   Спектакълът е дебютен за децата от балетната школа към Народно читалище "Фар-1946г" в Бургас. Спектакълът е и магистърски проект по балетна..

обновено на 03.07.24 в 10:52