Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Булевард Демокрация на 19-ти август

Снимка: архив

Започваме предаването с ремонтите в образователната инфраструктура. Кои нови сгради ще отворят за 16-ти септември ще чуем в първия час от ресорния зам.-кмет в община Бургас - Михаил Ненов.
Във втория час коментираме последните новини около служебния премиер и дали ще има избори на 20-ти октомври.
Тежък воден режим мъчи жителите на руенските села Череша и Скалак, където имат вода само по 2 часа на ден. Има ли решение на водната криза, ще чуем след 17 часа.
Тогава Ивайло Захариев, който изигра ченгето под прикритие от едноименния култов сериал, ще разкаже за бъдещите си проекти и кога може да го гледаме на екран.
Освен това в предаването очаквайте и предложенията ни от Бургас, Сливен и Ямбол за концерти, изложби и постановки, както и коментари от социалните мрежи, спорт и трафик информация.
Финалът поставяме с рубриката за технологии Точка ком.
Началото е след новините в 15 часа, водещ е Калина Енчева.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 12 СЕПТЕМВРИ:

Животът се крие във вечната промяна, в това да грабнете най-доброто от момента, без да знаете какво следва. Приятни изненади в четвъртък ви желае екипът ни днес: звукорежисьор е Теодора Кралева, новините представя Петя Янакиева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката ни „Тема на..

публикувано на 12.09.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 11 септември

Темите в предаването днес: Два дни бушува пожар в депото за битови отпадъци край с. Равадиново. Той вече е локализиран.Повече за усилията за овладяването му и причината за възникването му в интервюто на Александра Маркарян с кмета на Созопол Тихомир Янакиев. Защо "Зелено движение" няма да участва на предстоящите избори, ще чуем от съпредседателя на..

публикувано на 11.09.24 в 14:22

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 СЕПТЕМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 СЕПТЕМВРИ! Между красивите морски спомени и аромата на печени чушки, събуждаме сряда 11-ти септември, за нови предизвикателства и мечти! Добро утро и от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте! Говорим за концепцията, която ще развие Приморско - „Парк в града“. Атракцията ще се..

публикувано на 11.09.24 в 07:06

Булевард "Демокрация" на 10-ти септември

ЦИК заседава по казусите с ДПС и БСП. Първите ги коментираме във втория час, а казуса в столетницата дава начало на предаването днес. Нареди ли местната структура листата си за вота и какви са очакванията им за 27-ми октомври с оглед подписаното споразумение с други леви партии. Ще чуем Тодор Байчев, областен председател на местните социалисти. ГЕРБ..

публикувано на 10.09.24 в 14:55

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 10 СЕПТЕМВРИ:

Какво ще кажете да обещаем пред себе си да правим онова, което обичаме, и да обичаме онова, което правим. Още днес! Добро утро във вторник, деня да започнем с усмивка и лека закуска. Екипът ни днес - звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10..

публикувано на 10.09.24 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 9 СЕПТЕМВРИ!

Агенция Пътна инфраструктура предвижда основен ремонт на 90 км от републиканския път Шумен-Карнобат през Ришкия проход. От тях 47 км са на територията на област Бургас, а останалите 43 км са в област Шумен. Предвижда се основния ремонт да започне през 2025 година.  Това е отговорът, който получихме във връзка с наше запитване до агенцията..

публикувано на 09.09.24 в 06:30

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 8 СЕПТЕМВРИ!

Рождество Богородично отбелязваме на 8 септември! Макар и наречен от народа ни „Малка Богородица” – вероятно заради това, че на него се почита раждането на едно свято момиченце, предназначено да стане Божия майка - това все пак е един от големите празници в годишния кръг. 8 септември се празнува предимно от жените, за да са живи и..

публикувано на 07.09.24 в 19:03