Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Булевард Демокрация" на 22 октомври

Темите в предаването:

Специализирана полицейска акция срещу купуването на гласове и битовата престъпност в Сливен, Тополчане Нова Загора.Колко са задържаните и каква е била дейността им, разказва  кореспондентът ни в Сливен Стоян Радев 

Помощник-фармацевти настояват за законодателни промени, свързани с дейността им, интервю с зам.-председателя на Асоциацията им Станка Маркова.

Два сигнала от граждани се разглеждат на заседанията на общинските комисии, кои са те ще чуем от Свобода Атанасова.

Предмети на Григор Димитров, Христо Стоичков, Димитър Бербатов и други спортни легенди могат да бъдат разгледани в експозиция в НХК, кога и какво може да се види още от Петя Янакиева.

В слънчевия следобед  ще вмъкнем и коментара на деня, интересното от социалните мрежи, спорт, културните събития, трафик и рубриката "Знаете ли, че".

По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард "Демокрация" на 25-ти октомври

Разкриха нова схема за продажба на наркотици, желаещите да се сдобият с дрога трябва само да сканират специален код. Последният ден от предизборната кампания започна със специализирана акция в Бургас, насочена и срещу купения вот. Подробностите са след малко в първия час. Също тогава ще проследим как върви подготовката за изборите в неделя в Бургас и..

публикувано на 25.10.24 в 14:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 25 ОКТОМВРИ!

Последен делник, последни часове за агитация преди изборите и последни делнични сюжети по… лятното часово време… А ние мотивираме утрото с най-сладката новина – петък е! Ранобудното лице на 25-ти октомври  разкриваме и от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте! В навечерието на изборите, проследяваме подготовката за..

публикувано на 25.10.24 в 06:56

"Булевард Демокрация" на 24 октомври

Темите  в предаването днес: Четири дни преди изборите ще гласуват ли 18-годишните, които имат за първи път право на това? Срещаме ви с четирима бургаски младежи. Как протича подготовката за вота в Турция, репортаж на специалния пратеник на БНР Мария Петрова.  Плоча беше открита днес в памет на хилядите българи бежанци от Македония и Тракия, заселили..

публикувано на 24.10.24 в 14:40

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 24 ОКТОМВРИ:

Всяка сутрин трябва да се будим с нещо добро: добро настроение, добри чувства, добри намерения...и хубаво кафе! Здравейте в четвъртък, време за събуждане, край на сънищата, на ход са положителни мисли. Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева.   Ето и темите в сутрешната ни..

публикувано на 24.10.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 23-ти октомври

С европейски пари ще се ремонтират два стадиона в Бургас, кои са те разказваме след малко в първия час. Също тогава и една здравна тема с поглед към бъдещето. Бургас развива телемедицина и чрез нов проект ще надгражда това, което в момента извършва. Благодарение на новите технологии и свързаност ще се осигури педиатрична грижа селища, където такава..

публикувано на 23.10.24 в 14:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 ОКТОМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 ОКТОМВРИ! Сутрин зима, по обед лято – няма средно положение в сряда… Добро утро! 23-ти октомври балансираме по-успешно от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте! Кога ще пуснат парното на бургазлии и очаква ли се поскъпване на услугата през този отоплителен сезон –..

обновено на 23.10.24 в 07:05

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 22 ОКТОМВРИ:

Вземете най-хубавото от деня, радвайте се на малките неща и бъдете щастливи. Това е достатъчно. Добро утро във вторник! Време за събуждане и приятна компания. Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Александра Маркарян, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа:     - Летище..

публикувано на 22.10.24 в 06:30