Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Агентът на Бейл: Феновете на Реал трябва да му целуват краката

Гарет Бейл
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Агентът на Гарет Бейл - Джонатан Барнет атакува феновете на Реал (Мадрид) за нападките по адрес на своя клиент. Много от привържениците погнаха именно уелската звезда след поредицата от лоши резултати на "белия балет" напоследък, които включваха и две поредни загуби от кръвния враг Барселона.

"Те трябва да се срамуват от себе си. Тази генерация от фенове на Реал ще говорят за головете на Гарет в идните години. Той заслужава огромен респект. Начинът, по който те третират Гарет, е позорен. Бейл е един от най-добрите в света. Тези фенове трябва да му целуват краката", каза Барнет пред "Скай Спортс".


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Николай Желязков - старши-треньор на ВК Левски

Николай Желязков: Направихме грешки на начален удар с Войводина, но се справихме добре

Треньорът на волейболния Левски София Николай Желязков говори след двете победи на тима му в контролите със сръбския Войводина Нови Сад. “Смятам, че като първи такива контролни мачове и проверки - бяха изключително полезни, тъй като ни дадоха една отправна точка в какво състояние сме. Някои от момчетата са от една седмица, от десет дни с нас, така че..

публикувано на 12.09.24 в 17:52
Отборът на Италия спечели златните медали

Шесто място за България в смесената отборна щафета на европейското първенство

Националният отбор на България в състав Емил Стойнев, Мартин Папанов, Йордан Петров, Петя Минкова, Гергана Стоянова и Ивана Тонкова се нареди на шесто място в смесената отборна щафета по часовник на европейското първенство по шосейно колоездене в Лимбург, Белгия. Българският тим очаквано зае последното място в класирането в конкуренцията на едни от..

публикувано на 12.09.24 в 17:51

Изслушването по делото за финансови нарушения на Манчестър Сити ще започне в понеделник

Изслушването за предполагаемите 115 нарушения на Манчестър Сити на финансовите правила в английския футбол ще започне в понеделник, съобщава телевизия ESPN.  Шампионите на Висшата лига са разследвани от независима комисия, която преглежда клубните документи от сезон 2009/2010 насам.  Част от обвиненията към Сити са насочени към предоставянето на..

публикувано на 12.09.24 в 17:36

Новак Джокович пожела успех на България за Купа "Дейвис"

Президентът на Българската федерация по тенис (БФ Тенис) Стефан Цветков и членът на Управителния съвет Орлин Станойчев, който е и първият българин, достигал до топ 100 на световната ранглиста за мъже, бяха на работно посещение в сръбската столица Белград, по време на което се срещнаха с олимпийския шампион Новак Джокович. Сръбската тенис легенда..

публикувано на 12.09.24 в 17:26
Добромир Лазаров

Добромир Лазаров: Обществеността в Драгоман припозна волейбола за свой спорт, искаме да изградим силна школа

Старши треньорът на женския волейболен отбор на Драгоман Добромир Лазаров заяви, че в клуба са амбицирани да изградят силна школа в бъдеще и да разширят този спорт извън пределите на София. "Възможността за ново начало и съответно възможността да разширим волейбола извън пределите на София - това ни подтикна да създадем проекта "Волейболен..

публикувано на 12.09.24 в 16:31

Илиана Раева: Държавата все още е длъжник на спорта

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева присъства на церемонията в Гербова зала на "Дондуков" 2 по време на която президентът на България Румен Радев удостои с Почетен знак на държавния глава, плакети и грамоти българските медалисти и финалисти, извоювали медали и постигнали отлични резултати на летните..

публикувано на 12.09.24 в 13:57
ВК Левски София

Волейболният Левски с втори успех срещу Войводина в контролите

Мъжкият волейболен отбор на Левски спечели и втората контрола срещу сръбския Войводина (Нови Сад), играна в зала "Левски София". Момчетата на треньора Николай Желязков се наложиха с 3:1 (23:25, 25:23, 25:16, 25:22), а след това след договорката между двата щаба беше изигран още един гейм до 20 точки. Той отиде на сметката на гостите, които стигнаха до..

публикувано на 12.09.24 в 06:04