Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шефът на Антикорупционната комисия в НС: Медийните публикации за апартаменти не са основание да се самосезираме

Борис Ячев
Снимка: БГНЕС

Медийните публикации за апартаментите на хора от властта не са основание антикорупционната комисия в парламента да се самосезира

"Ще коментираме, днес включително, този въпрос но вчера, в разговора, който водихме с колегите, не съм усетил да има настроение за разглеждане на проблема в Комисията", каза председателят на Антикорупционната комисия в парламента и депутат от НФСБ Борис Ячев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Президентът и Цветан Цветанов в задочен спор за апартаменти

Случаят с апартаментите далеч надхвърля параметрите на една имотна сделка и пряко рефлектира  върху доверието на политическата класа и върху държавността, каза в Кюстендил  президентът Румен Радев, попитан за новите придобивки на някои от..

обновено на 21.03.19 в 17:28
ВИЖТЕ ОЩЕ
Асен Василев

Асен Василев с призив към ГЕРБ: Спешно да приемем антикорупционните закони по ПВУ

Съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към спешно приемане на трите антикорупционни закона, за да може страната ни да получи парите по Плана за възстановяване и устойчивост.  "И е крайно време Бойко Борисов да..

публикувано на 13.09.24 в 09:42

Преди първия учебен ден : шествия в памет на загинали на пътя деца и мотористи

Редно е да се започне още в много ранна възраст . Колкото повече порастват децата, толкова повече ще спазват закона и ще дават пример на следващите поколения, изрази мнение Георги Янчев от Сдружение "Софийски мотористи".  Утре, 14 септември,..

публикувано на 13.09.24 в 09:34

"Жълт" код за обилни валежи в Западна България

"Жълт" код за обилни валежи е в сила за днес за Западна България, където се очаква на квадратен метър да паднат между 25 и 30 литра дъжд. Предупреждението важи за 6 области на страната. Това са Видин, Монтана, Перник, Кюстендил, Благоевград и..

публикувано на 13.09.24 в 09:19
Камала Харис и Доналд Тръмп

Тръмп няма да участва в други предизборни дебати с Камала Харис

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп обяви, че няма да участва в друг президентски дебат с опонента си, издигнат от Демократическата партия - Камала Харис. Няколко социологически проучвания показаха, че съперничката му..

публикувано на 13.09.24 в 08:57

Дипломатическо напрежение между Италия и Русия, Москва издирва журналисти за нелегално влизане в страната

Между Италия и Русия се появи неочаквано дипломатическо напрежение, след като Москва обяви журналист и оператор на обществената медия РАИ за издирвани лица, обвинени в нелегално влизане в страната миналия месец. В списъка фигурират и други чуждестранни..

публикувано на 13.09.24 в 08:52
Киър Стармър

Стармър във Вашингтон за среща с Байдън

Британският премиер Киър Стармър днес ще бъде във Вашингтон за среща и разговори в Белия дом с американския президент Джо Байдън на фона на поредното предупреждение от страна на Украйна, че е изправена пред поражение, ако не й бъде позволено да..

публикувано на 13.09.24 в 08:42
Атанаска Дишева

Атанаска Дишева: Защо няма процедура за избор на председател на ВАС, а се активира за главен прокурор?

ВСС размрази процедурата по избор на нов главен прокурор. Трима от съдебните кадровици обаче се обявиха против рестартирането ѝ - това са Атанаска Дишева, Олга Керелска и Галина Захарова.  ВСС възобнови процедурата по избор на нов главен прокурор..

публикувано на 13.09.24 в 08:28