Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Певицата София е катастрофирала ден преди премиерата на новия ѝ албум

Ден преди премиерата на новия ѝ албум „Пътят към теб“ певицата София Георгиева е претърпяла пътно-транспортен инцидент. Катастрофата е станала вчера на кръговото кръстовище в пернишкия квартал „Изток”.

Автомобилът ѝ е бил засечен от друга кола и се забил в електрически стълб.

„Тръгвах за репетиция в София, когато ме засякоха. Всички стана за секунда. Колата ми е смачкана, за щастие аз се разминах само с натъртвания“, каза певицата.

София съобщи, че въпреки инцидента, насроченият за тази вечер концерт в столичния клуб „Книгата“ ще се състои.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Певицата София представя албума си „Пътят към теб“

Певицата София се завръща на сцената с „Пътят към теб“ – нейния втори самостоятелен албум, който ще бъде представен в сряда от 20.00 часа в клуб „Книгата“.  За БНР тя сподели, че е избрала песента „Пътят към теб“ за заглавна на албума, защото..

публикувано на 17.06.19 в 18:04
ВИЖТЕ ОЩЕ

На прага на отоплителния сезон: Засилват контрола в горите

Във връзка с настъпващия отоплителен сезон и период на масово снабдяване на населението с дърва за огрев, горските служители засилват контрола в горите. Проверките се извършват, както с цел превенция, така и за установяване на нарушения и..

публикувано на 13.09.24 в 10:24

В две секции гласуват на частичните избори за кмет в село Бистрица

В две секции ще се гласува на извънредните частични избори за кмет на дупнишкото село Бистрица според решението на общинската избирателна комисия. Ще се гласува само с хартиена бюлетина, каза председателят на комисията Мария Чомакова. Членовете..

публикувано на 13.09.24 в 10:20
Димитър Главчев

Главчев: Ще бъде направено необходимото за предотвратяване на опорочаването на вота

Служебният премиер Димитър Главчев каза, че ще бъде направено необходимото за предотвратяване опорочаване на вота - в отговор на въпрос на депутата от БСП Борислав Гуцанов дали ГРАО ще извърши проверка на съмнителни адресни регистрации. Повод за..

публикувано на 13.09.24 в 10:09
Костадин Костадинов

В декларация: Костадинов се обяви срещу военнотехническата помощ за Украйна

В декларация от парламентарната трибуна лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се обяви срещу военнотехническата помощ, която държавата ни предоставя на Украйна. Според него "България изпада в кризисно положение не само при заплаха от външна..

публикувано на 13.09.24 в 10:04
Асен Василев

Асен Василев с призив към ГЕРБ: Спешно да приемем антикорупционните закони по ПВУ

Съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към спешно приемане на трите антикорупционни закона, за да може страната ни да получи парите по Плана за възстановяване и устойчивост.  "И е крайно време Бойко Борисов да..

публикувано на 13.09.24 в 09:42

Преди първия учебен ден : шествия в памет на загинали на пътя деца и мотористи

Редно е да се започне още в много ранна възраст . Колкото повече порастват децата, толкова повече ще спазват закона и ще дават пример на следващите поколения, изрази мнение Георги Янчев от Сдружение "Софийски мотористи".  Утре, 14 септември,..

публикувано на 13.09.24 в 09:34

"Жълт" код за обилни валежи в Западна България

"Жълт" код за обилни валежи е в сила за днес за Западна България, където се очаква на квадратен метър да паднат между 25 и 30 литра дъжд. Предупреждението важи за 6 области на страната. Това са Видин, Монтана, Перник, Кюстендил, Благоевград и..

публикувано на 13.09.24 в 09:19