Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В „Г-8“ обмислят съдебно дело срещу бизнесмена Павел Стоименов

Снимка: БГНЕС, архив

Съдружниците в търговското дружество "Г- 8" обмислят дали да потърсят правата си по съдебен път, обяви пред „Хоризонт“ зърнопроизводителят Цветан Берберов, партньор в дружеството.

Берберов е категоричен, че не познава агробизнесмена Павел Стоименов, който вчера обяви пред Комисията за ревизия на досегашното управление, че картел на име "Г-8" под ръководството на Иван Ангелов от фирма „Градус“ е упражнявал натиск върху бизнеса му.

„Г-8“ е търговско дружество с близо 11-годишна история, съставено от 11 съдружника. Това нещо може да се провери от Търговския регистър. И името на г-н Иван Ангелов не фигурира в него. Ние нямаме нито пряка, нито косвена връзка с г-н Ангелов. Това е уронване авторитета на едно търговско дружество. Ние ще се допитаме до юристи“, каза Берберов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Мая Манолова на заседание на комисията по ревизия на управлението в 45-ото Народно събрание.

Мая Манолова очаква от служебните министри продължение на ревизията

„Изправи се! Мутри вън!“ ще даде оценка на служебния кабинет, след като види каква е степента на ангажираност на министрите в него със сигналите, с които се занимаваше Комисията по ревизия. Това обяви председателят на ПГ на обединението в 45-ото..

публикувано на 11.05.21 в 16:48
ВИЖТЕ ОЩЕ
Петър Ганев

Петър Ганев: Забавянето на плащанията по ПВУ влияе директно на Бюджета

Забавянето на плащанията по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) влияе директно на Бюджета. Това каза пред БНР Петър Ганев, старши икономист в Института за пазарна икономика (ИПИ). Ходовете за намаляване на загубите са свързани с активна..

публикувано на 02.10.24 в 18:07
Снимката е илюстративна

Напускащи Ливан и Израел пристигат в Кипър по въздух и море

По въздух и море пристигат в Кипър чуждестранни граждани, напускащи Ливан и Израел заради ескалацията на военните действия в района. Пристанищата и летищата на страната, най-близката безопасна дестинация до конфликтната зона, са в пълна готовност да приемат..

публикувано на 02.10.24 в 18:04

Понижение на индексите в ранната търговия на Уолстрийт

Опасенията от проблем с доставките на петрол доведоха до поскъпване на ключовата суровина на световните борси. След като вчера черното злато поскъпна с 5 на сто, днес фючърсите добавиха нови около три процента към стойността си заради напрежението в..

публикувано на 02.10.24 в 18:02
Комисар Васил Паргов

Петима са задържани за купуване на гласове и търговия с вот в Кюстендилския регион

Петима са задържани за 24 часа при специализираната полицейска операция за гарантиране политическите права на гражданите и противодействие на нарушенията на изборното законодателство на територията на Кюстендилския регион, обявиха днес от..

публикувано на 02.10.24 в 17:08
Войници от армията на Босна и Херцеговина

Въоръжените сили на Босна и Херцеговина повишиха нивото на сигурност заради имейл, изпратен от IP адрес от България

Въоръжените сили на Босна и Херцеговина повишиха нивото на сигурност на военни и обекти и обекти от военната промишленост заради получени заплахи вчера от IP адрес в България, съобщава босненското издание „Дневни аваз“, като се позова на..

публикувано на 02.10.24 в 16:59
Ангел Найденов

Ангел Найденов: Формираната от Техеран ос на съпротивата се разпада под ударите на Израел

Скептичен съм към свикването на Консултативен съвет за национална сигурност в разгара на предизборната кампания. Това заяви пред БНР Ангел Найденов, бивш министър на отбраната, след като държавният глава обяви, че свиква извънредно заседание в петък..

публикувано на 02.10.24 в 16:58
Иранският президент Масуд Пезешкиан.

Иранският президент: Ако Израел не спре с престъпленията си, ще получи суров отговор

Иранският президент Масуд Пезешкиан каза, че "ако Израел не спре с престъпленията си",  то еврейската държава ще получи суров отговор, предаде Ройтерс. Той говори ден след ракетната атака на Иран срещу Израел и последвалото изявление на  и зраелският..

публикувано на 02.10.24 в 16:53