Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов футболист на ПСЖ е с коронавирус

Ашраф Хакими с екипа на италианския Интер
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-скъпият играч, привлечен това лято от Пари Сен Жермен (ПСЖ) - Ашраф Хакими, е дал положителен тест за коронавирус. Поради тази причина той не игра в днешната контрола на френския тим по футбол срещу Шамбли - 2:2. Още един футболист на парижани е заразен и това е 18-годиншият Едуард Мишу. Двамата са изолирани.

Хакими игра в първата проверка на ПСЖ в сряда. Тогава мароканецът започна като титуляр и остана на терена до почивката. Той се отчете с асистенция и няколко добри пробива.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Реал (Мадрид)

Реал с класическа победа срещу Валядолид

Реал (Мадрид) победи с класическото 3:0 у дома Валядолид в първи мач от неделната програма във втория кръг от първенството на Испания. Двубоят беше белязан от домакинския дебют на звездата на "белите" Килиан Мбапе. През първата част европейският клубен шампион не успя да създаде напрежение пред вратата на гостите, които се бранеха умело и не допуснаха..

публикувано на 25.08.24 в 20:47
Томислав Стипич

ЦСКА София води преговори за раздяла със Стипич

Ръководството на ЦСКА София е стартирало преговори със старши треньора Томислав Стипич и неговия щаб за прекратяване на договорите им по взаимно съгласие. Все още няма резултати от преговорите, но хърватинът повече няма да води „червените“. „ЦСКА започна преговори с Томислав Стипич и неговия треньорски щаб за прекратяване на договорите им по взаимно..

публикувано на 25.08.24 в 20:31
Арманд Дуплантис

Арманд Дуплантис отново подобри световния рекорд в овчарския скок

Шведският лекоатлет Арманд Дуплантис отново подобри собствения си световен рекорд на овчарски скок, като преодоля 6,26 метра на Диамантената лига в Хожув, Полша. Той прескочи летвата на рекордната височина от втория си опит. Мондо Дуплантис дължи световните рекорди, откакто преодоля 6,17 метра в полския Торун през 2020 година. Шведът подобри за пореден..

публикувано на 25.08.24 в 20:01
Волфсбург - Байерн

Байерн с труден успех като гост на Волфсбург

Отборът на Байерн постигна трудна победа на старта на сезона в Бундеслигата над домакина Волфсбурт с 3:2. Баварците под ръководството на новия си треньор Венсан Компани, имаха предимство през първото полувреме, което бе материализирано след гол на Джамал Мусиала, възползвал се от хубава асистенция на крайния защитник Саша Бое. След почивката обаче..

публикувано на 25.08.24 в 18:53
Нони Мадуеке (в синьо) отбеляза хеттрик за Челси

Челси наниза шест гола на Уулвърхемптън

Челси победи Уулвърхемптън с 6:2 в мач от втория кръг на английската Висша лига. Гостите от Лондон откриха резултата още във втората минута на сблъсъка с попадение на Никлас Джаксън. Половин час след началото Матеуш Куня изравни за "вълците". В края на полувремето се заформи истинско голово шоу, след като Коул Палмър отново възстанови аванса на..

публикувано на 25.08.24 в 18:50
Тихомир Иванов

Тихомир Иванов седми на висок скок за Диамантената лига

Олимпийският шампион от Токио Джанмарко Тамбери от Италия спечели състезанието в скока на височина при мъжете в Диамантената лига в полския град Хожув в област Силезия. Тамбери преодоля трудно от трети опит 218 см, но след това имаше успех на 222, 226, а от втори опит преодоля единствен и височината от 231 см. Италианецът направи два неуспешни опита на..

публикувано на 25.08.24 в 18:46
Владимир Ботев и Марио Нейков

Двойката скул Владимир Ботев и Марио Нейков зае 10-а позиция на СП по гребане за юноши

Двойката скул Владимир Ботев и Марио Нейков се нареди на 10-а позиция в крайното класиране на Световното първенство по гребане за юноши до 19 години в Санта Катерина (Канада), след като финишира на четвърто място във финал Б на дисциплината. Българите се движеха пети до средата на гонката от 2000 метра, но с по-добра втора част на дистанцията завършиха..

публикувано на 25.08.24 в 18:44