Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левски преотстъпи нападател

Снимка: фейсбук на ФК Левски

Левски преотстъпи нападателя Здравко Димитров на турския клуб Сакаряспор.  Договорът за наем е до лятото на 2024 г. 

„Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават много успехи на Здравко Димитров в новото предизвикателство“, написаха от Левски.

Играчът вече бе част от турския тим преди година, като игра в 15 мача за тима от второто ниво на местния футбол. През първия полусезон Димитров бе под наем в лидера във Втора лига Септември.


По публикацията работи: Владислав Стоянов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Турция мечтае след победа над Австрия

Централният защитник Мерих Демирал вкара два гола и Турция спечели с 2:1 срещу Австрия в последен мач от осминафиналите на европейското първенство по футбол, проведен в Лайпциг. Следващият съперник на селекцията на Винченцо Монтела ще бъде Нидерландия, като четвъртфиналът е насрочен за 6 юли в германската столица Берлин. Турският национален..

публикувано на 03.07.24 в 00:01

Нидерландия на четвъртфинал след класика срещу Румъния

Европейският шампион от 1988-а година Нидерландия постигна победа с 3:0 над Румъния на осминафиналите на континенталния турнир в Германия. Нидерландия започна срещата на високо темпо и с натиск в противниковата половина. Още в 6-а минута Шави Симонс стреля от далечна дистанция, но румънският страж внимаваше и улови топката. Четвърт час след..

публикувано на 02.07.24 в 21:11

Джокович с експресна победа на Уимбълдън

Седемкратният шампион на Уимбълдън и финалист от миналата година Новак Джокович (Сърбия) се класира за втория кръг на турнира по тенис на трева от Големия шлем в Лондон (Великобритания) само месец след като претърпя операция на менискуса на дясното си коляно. Вторият поставен Джокович победи преминалия през квалификациите Вит Коприва (Чехия) с..

публикувано на 02.07.24 в 20:31

ЦСКА 1948 продаде звездата си в Турция

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Педро Енрике Оливейра или Педриньо, ще продължи кариерата си в турския клуб Коняспор, съобщи сайтът Transfer Merkezi. Според турската медия, 27-годишният ляв полузащитник e подписал договор със зелено-черните за 3 години. Трансферната сума е неназована, но играчът имаше договор със столичани до юни 2025-а година...

публикувано на 02.07.24 в 20:29

Левски иска нов панамски защитник

Българският футболен клуб Левски проявява интерес към панамския национал Едгардо Фариня, съобщава местният журналист Хосе Мигел Домингес в Х. Централният бранител е собственост на Индепендиенте от панамското първенство и цената за правата му е около 150 хиляди евро. Фариня играе рамо до рамо в отбраната на националния отбор на Панама с..

публикувано на 02.07.24 в 17:43

ЦСКА София се подсили с Иван Дюлгеров

ЦСКА София привлече в редиците си българския национален вратар Иван Дюлгеров, съобщиха от клуба. Днес той подписа своя тригодишен договор с най-титулования български клуб. Талантливият страж, който пристига на "Българска армия" със свободен трансфер, има зад гърба си 130 мача в родния елит, а в 55 от тях запазва мрежата си суха. През..

публикувано на 02.07.24 в 17:41
Португалия - Словения

Драма прати Португалия в четвъртфиналите на Европейското първенство

Португалия се класира по изключително драматичен начин на четвъртфинал на Европейското първенство по футбол в Германия, след като елиминира Словения с 3:0 при изпълнението на дузпи и без голове в 120 минути игра. Големият герой за португалците беше Диого Коща - вратарят спаси всичките три наказателни удара след края на играта, а също така..

публикувано на 02.07.24 в 06:59