Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: Динамо ще направи всичко, за да ни пречупи

Георги Дерменджиев
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори кратко пред медиите преди заминаването на отбора за Грузия, където утре ще бъде реваншът с Динамо (Батуми) от първия кръг на Шампионската лига по футбол.

Специалистът предупреди, че тимът му не бива да се успокоява от преднината в първия двубой и да бъде напълно концентриран в мача.

"Разбира се, че има рискове, всеки мач е труден. Завоювахме резултат от 3:1, който е добър за първия мач, но ние ще играем срещу добър отбор и трябва да бъдем 100 процента мотивирани", бяха първите му думи.

"Те ще направят всичко възможно, за да ни пречупят. Може би ще искат да постигнат и ранен гол.

При нас всичко е наред за момента, нямаме никакви кадрови проблеми", каза Георги Дерменджиев, който тази вечер ще даде и официална пресконференция преди тренировката на отбора в Батуми.


По публикацията работи: Петър Ненов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Милена Тодорова

Милена Тодорова завърши осма в Отепя

Милена Тодорова се класира на осмо място в суперспринта на 7.5 км за жени от световното първенство по летен биатлон в Отепя (Естония). В първия си официален старт след едногодишна пауза поради майчинство българката допусна пет грешки в стрелбата и измина трасето за 22:52.4 минути. Така тя остана на 56.9 секунди след победителката Паулина..

публикувано на 23.08.24 в 18:56
Захари Сираков: Доволен съм, взехме комфортна преднина

Захари Сираков: Доволен съм, взехме комфортна преднина

Старши треньорът на Лудогорец - Захари Сираков, бе доволен от победата с 4:0 над Петрокуб в първи плейофен сблъсък от Лига Европа.  „Доволен съм от първото полувреме. Второто полувреме имахме и нашите кризисни моменти. Радващото е, че не допуснахме и вкарахме два гола. Играха момчетата до самия край. Търсихме максимума и поздравявам играчите..

публикувано на 23.08.24 в 06:41
Руан Крус

Руан Крус: Работихме много за този резултат

Нападателят на Лудогорец - Руан Крус, отбеляза гол при категоричната победа с 4:0 срещу Петрокуб в първия мач от плейофа на Лига Европа. Бразилецът заяви, че отборът е работил много, за да постигне този резултат. „Най-важното нещо е победата на отбора. Щастлив съм с гола, който отбелязах. Смятам, че работихме много, за да постигнем този..

публикувано на 23.08.24 в 06:39
Диниш Алмейда вкара два гола

Диниш Алмейда: Контролирахме почти всеки аспект

Португалският защитник на Лудогорец - Диниш Алмейда, отбеляза две попадения за победата с 4:0 над Петрокуб от Молдова в първи плейоф за място в основната схема на Лига Европа. Футболистът е сигурен, че няма как да се стигне до подценяване на противника в реванша. „Приехме мача много сериозно. Свършихме добра работа на терена и контролирахме..

публикувано на 23.08.24 в 06:36
Тибо Куртоа

Конфликт с треньора отказа Куртоа от националния на Белгия

Вратарят на Реал (Мадрид) - Тибо Куртоа обяви, че няма да играе за белгийския национален отбор, докато той се ръководи от селекционер Доменико Тедеско. Футболист съобщи решението си с публикация в социалните мрежи. „Искам да се обърна към белгийските фенове и привържениците на нашия национален отбор. Изпитвам огромна любов и гордост да..

публикувано на 23.08.24 в 06:34

Отборът на Лудогорец не бе затруднен от Петрокуб

Отборът на Лудогорец гледа уверено и със самочувствие към основната фаза на турнира Лига Европа. В първа среща от плейофите в Разград, Лудогорец победи с 4:0 молдовския Петрокуб. Първият гол вкара с глава в 23-тата минута Квадво Дуа. За 2:0 отбеляза в 59-тата с техничен удар с левия крак Руан Круз. Последваха два гола на Диниш Алмейда в добавеното..

публикувано на 22.08.24 в 22:54
Григор Димитров

Григор Димитров стартира срещу квалификант на Откритото първенство на САЩ, Виктория Томова среща рускиня

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще бъде поставен под номер 9 и ще играе срещу квалификант в първия кръг на Откритото първенство на САЩ, последен за годината турнир от Големия шлем. В следващата фаза, ако Димитров успее на старта, той ще се мери сили с победителя от срещата Алехандро Давидович-Фокина (Испания) или Ринки Хиджиката..

публикувано на 22.08.24 в 20:28