Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Гвоздейков: Казвам сбогом на политиката, но не с разочарование!

Георги Гвоздейков
Снимка: БТА

За оттеглянето си от политиката съобщи Георги Гвоздейков в социалните мрежи:


Политикът от беше народен представител от ПП-ДБ в XLVII Народно събрание. Избран от XLIX Народно събрание за министър на транспорта и съобщенията в правителството на Николай Денков. Преназначен на същия пост в служебното правителство на Димитър Главчев.

Заради решението му да остане транспортен министър в първия служебен кабинет на Главчев, той беше изключен от ПП.

По-рано днес Димитър Главчев предложи Красимира Стоянова на поста транспортен министър във втория си кабинет и мотивира рокадата с проблемите в БДЖ.



По публикацията работи: Венцислав Василев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Проверени са всички автобуси и фирми, превозващи деца и ученици

От Автомобилна администрация информират, че са проверени всички училищни автобуси и фирми, извършващи превоз на деца и ученици.  Инспектирани са 1183 автобуса, които са регистрирани да извършват ученически превози.  Няма открити сериозни нарушения, съобщават от администрацията= Проверките ще продължат до края на месеца, като ще бъде извършен повторен..

публикувано на 13.09.24 в 15:53
Атанас Илков

Министър Илков: Най-вероятно пилотите на катастрофиралия учебно-боен самолет са пострадали

Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков каза, че най-вероятно пилотите на катастрофиралия учебно-боен самолет са пострадали. Самолетът претърпя инцидент в Трета авиационна база "Граф Игнатиево" при подготовката на планирано за утре авиошоу, което беше отменено. Все още няма официална информация за екипажа на катастрофиралия..

публикувано на 13.09.24 в 15:47
Кирил Добрев

Кирил Добрев: Кризата в ДПС дава огромен шанс на БСП да се върне в смесените райони

Няма добро ДПС. Проблемите и кризата в ДПС дават огромен шанс на БСП да се върне в смесените райони.  Това коментира Кирил Добрев, бивш депутат от БСП и изключен от Корнелия Нинова от редиците на социалистите, в интервю пред БНР. "Отсъствието на БСП от водещите политически сили води до тази нестабилност. Стабилизирането в лявото ще..

публикувано на 13.09.24 в 15:23
Президентът на Русия Владимир Путин

Путин изпрати ясно послание към Запада за ракетите с голям обсег за Украйна

Руският президент Владимир Путин предупреди страните членки на НАТО, които се колебаят дали да разрешат на Украйна да използва предоставените от тях далекобойни оръжия срещу Русия, че всъщност в момента решават дали да започнат да участват пряко във войната. "Ако това решение бъде взето, то няма да означава нищо друго освен пряко участие на..

публикувано на 13.09.24 в 15:21

Започна срещата на президента с държавния глава на РСМ Гордана Силяновска-Давкова

Започна срещата на президента Румен Радев с държавния глава на Република Северна Македония Гордана Силяновска-Давкова, която е на първото си посещение у нас. Радев посрещна Силяновска на парадния вход на Президентството. Не се предвиждат изявления след разговора между двамата. По-рано Радев коментира, че очаква изявеното желание за диалог..

публикувано на 13.09.24 в 15:12
Ген. Спас Спасов

Ген. Спас Спасов, "Атлантик": Трябва много летене в различни видове условия

Трябва много летене в различни видове условия .  Това каза пред БНР ген. Спас Спасов, бивш военен пилот, председател на фондация "Български ВВС", член на съюз "Атлантик". Той подчерта, че информацията за инцидента, с която разполага е изключително оскъдна: "Това, че се е допуснала такава грешка или каквото е, ние все още не знаем, представете..

публикувано на 13.09.24 в 14:58

Разкрит е притежателят на своеобразен "зоопарк" от защитени екземпляри в Койнаре

Притежателят на своеобразен зоопарк от защитени екземпляри в град Койнаре е разкрит при специализирана полицейска акция по образувано досъдебно производство в Плевен. Открити са мъртви птици, както и препарирани животни, също от световно защитени видове. Извършено е претърсване на четири адреса. Освен стопански двор, имало..

публикувано на 13.09.24 в 14:38