Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев: Не сме приключили със селекцията

"Селекцията в Арда все още не е завършила. Ако намерим нужните футболисти, които ще ни помогнат, ще ги привлечем". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Стамен Белчев. Старши треньорът на един от новаците в Първа професионална футболна лига не пожела да разкрие за какви позиции търсят футболисти в Кърджали. До момента в Арда бяха взети 11 нови футболисти, като петима от тях са чужденци. От клуба си тръгнаха 13 футболисти.

"Правим почти изцяло нов отбор и ще ни трябва време, за да се сработят всички. Въпреки това съм доволен от свършената работа по време на подготовката. Остана ни още един мач. В събота играем с Ботев Гълъбово, а след това ни остава една седмица до първата официална среща за новия сезон", каза Стамен Белчев. По-време на подготовката Арда изигра 4 контроли, в които записа една победа, едно реми и загуби два мача.

"Резултатите в контролите не са от толкова голямо значение. Трябва да направим отбор, който да може да се противопостави на останалите клубове у нас. През този сезон ще се опитаме да се утвърдим в групата на майсторите. Радостно е, че ще играем първата си среща на собствения си стадион в Кърджали. Публиката ни е на висота и ни подкрепя, дано и ние бъдем на висота и спечелим", добави Стамен Белчев. Чуйте още от него:



Харесайте страницата на Радио Кърджали във Facebook. Последвайте страницата и в Instagram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Плащаме данъци и осигуровки средно за 7 минути в НАП-Кърджали

Близо 37 хиляди граждани са посетили офиса на НАП в Кърджали от началото на 2024 година до края на август. Средно на ден служителите на офиса са обслужвали по 250 клиенти, като за всеки от тях са отделили около 7 минути, а те са изчаквали средно по около 4 минути. Това каза за Радио Кърджали директорът на приходната агенция в Кърджали Нериман Сали...

публикувано на 06.09.24 в 17:49
Цвета Караянчева

Цвета Караянчева: Да последваме примера на предците и да се обединим за доброто на държавата

Това е ден, в който нашите предци са доказали, че когато сме обединени можем да правим всичко в името на държавата и за добруването на хората. Така поздрави за Деня на Съединението депутатът от 50-то Народно събрание и областен лидер на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева в ефира на Радио Кърджали.  „Като политици, които сме отговорни, които..

публикувано на 06.09.24 в 17:22
Снимката е илюстративна

Д-р Николай Бояджиев: Съединението е сред най-важните събития в новата ни история

Съединението е една от най-важните дати в новата българска история. Това каза в ефира на Радио Кърджали д-р Николай Бояджиев от Регионалния исторически музей „Стою Шишков“ в Смолян. „На 6 септември 1885 година става Съединението на Княжество България и Източна Румелия, като по този начин е отстранена една от големите несправедливости на..

публикувано на 06.09.24 в 17:09

Стефан Танев: За ивайловградското вино казват трайност има, търпимост няма

По-рано започна гроздоберът тази година в Ивайловградско.  Причината  - топлата и безснежна зима, заради която лозите се развиха по-рано от обикновено.  За това пък качеството на гроздето е много добро, каза за Радио Кърджали Стефан Танев, бивш кмет на Ивайловград, а понастоящем – винопроизводител. Топлото време е оказало влияние на..

публикувано на 30.08.24 в 16:23
Ибрахим Карахасан - Чънар

Ибрахим Карахасан-Чънар: ДПС умира

ДПС умира. Вероятно ще се явят две фракции на Движението в изборите за следващия парламент, но ако изобщо влязат, няма да са фактор . Това провидя докторът на историческите науки, писател, журналист, Ибрахим Карахасан-Чънар в коментар за Радио Кърджали. „Двубоят между Делян Пеевски и Ахмед Доган продължава. Но на този етап, като че ли Делян..

публикувано на 28.08.24 в 07:35
Нели Найденова

За седми път Маджарово ще е домакин на Фестивал на лешояда

Традиционният седми поред Фестивал на лешояда в Маджарово тази година ще се проведе в периода 6-8 септември и ще започне в петък вечерта с концерти на групите "Карандила" и "ЗоР МаЖор". Това съобщи за Радио Кърджали Нели Найденова от фондация "По-диви Родопи", организатор на тридневното събитие. Игри, презентации, прожекции на филми, изложба,..

публикувано на 23.08.24 в 15:39