Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Мадан организират спортен крос под мотото „Учим, работим и спортуваме"

По традиция за трета поредна година по повод Празника на града и Деня на миньора „Горубсо-Мадан” АД организира спортен крос под мотото „Учим, работим и спортуваме", който ще се проведе на 22 август 2019 г. от 10.00 часа.

 
Стартът ще бъде даден пред административната сграда на „Горубсо-Мадан”, като участниците ще бягат по следния маршрут:
от административната сграда на „Горубсо” през моста по ул. „Обединение” до сградата на Минно-спасителна служба, през малкия мост към Спортната зала и продължава по ул. „Явор” до финала пред административната сграда на „Горубсо”.


Състезанието включва две обиколки за възрастни и една за деца до 14-годишна възраст.
Записване за участие в кроса в деня на спортното събитие от 9.00 до 10.00 часа пред административната сграда на „Горубсо”.

Харесайте страницата на Радио Кърджали във Facebook.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Гражданите могат да проверят дали са подкрепили регистрацията на формации за изборите

От днес всички граждани могат да проверяват на интернет страницата на Централната избирателна комисия дали имената им фигурират в подписка на партия или коалиция.  Ако бъде установена нередност, жалбите трябва да се подават директно до Комисията за защита на личните данни. На 21 септември изтича срокът, в който ЦИК може да прави промени в състава..

публикувано на 19.09.24 в 11:52

"Възраждане" регистрира листата си в РИК Кърджали

ПП “Възраждене” се регистрира в Районната избирателна комисия в Кърджали за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. “Възраждане” е първата парламентарно представена политическа сила, която вече е регистрирала кандидатската си листа. Водач е народният представител Георги Георгиев от Хасково, следван от общинските съветници Анета..

публикувано на 19.09.24 в 09:59

БНР кани партиите, коалициите и инициативните комитети за подписване на предизборно споразумение

Българското национално радио кани партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирани за участие в кампанията за избори за народни представители, насрочени за 27 октомври 2024 г., за подписване на споразумение за реда и условията за отразяване в програмите на БНР - на 19 и на 20 септември, от 10 до 17 часа, в сградата на БНР – София, бул...

публикувано на 19.09.24 в 09:30
Земеделският министър Георги Тахов

Земеделският министър Георги Тахов и "Обединени български животновъди" се срещат в Кърджали

Министърът на земеделието и храните Георги Тахов днес пристига в Кърджали. Визитата му е по покана на Националната браншова организация „Обединени български животновъди“. Това съобщи председателят на организацията Бойко Синапов. Заедно с министъра ще бъдат негови заместници, изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ и изпълнителният директор..

публикувано на 19.09.24 в 09:00

Времето: Облачно с превалявания от дъжд, по високите части от сняг

Днес облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони. Ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В Кърджали и Хасково..

публикувано на 19.09.24 в 08:30

Свършват местата в гробищния парк в Кърджали

Свършват местата в гробищния парк в Кърджали. Това стана ясно на заседание на Постоянната комисия по законност и обществен ред към Общинския съвет. "До 10 месеца ние приключваме с новите терени и мюсюлмански, и християнски. Гробни места нови няма", каза пред членовете на комисията в отговор на питане на общинския съветник Сезгин Бекир директорът на..

публикувано на 18.09.24 в 16:15

Александър Секулов: Имам блян за Източните Родопи

Последните си книги "Възхвала на провинцията" и "Корабът на сирените"   ще представи на фестивала "Мистериите на Хухла 2024" писателят, драматург и публицист Александър Секулов . Това ще се случи в първия ден на културните празници, 21 октомври, събота в двора на Костадин-Георгакиевата къща веднага след откриването на изложбата на автентични..

публикувано на 18.09.24 в 14:55