Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ергюнал Сабри загуби първия си мач на "Странджа" след оспорван двубой


Звездата на "Арда бокс" Ергюнал Сабри-Оги загуби първия си мач на силния международен турнир "Странджа" в София снощи. Негов противник беше 29-годишният италианец Мануел Капай. Повече от треньора на "Арда бокс" Стоян Узунов:

Стоян Узунов: Резултатът 4:1 съдийски гласа показа, че срещата беше изключително оспорвана. Някой от съдиите е видал, че Ергюнал е победител. На Оги малко не му достигна, за да убеди всички съдии, че е по-добрият.  Италианецът е много опитен състезател, участвал е на три олимпиади, стана трети на Европейското първенство за мъже. Ергюнал игра като равен с равен, водеше през цялото време. Треньорите на националния отбор го поздравиха, те не очакваха, че ще стои толкова добре на ринга. Той е още млад, преди дни навърши 19 години. Тепърва ще се налага при мъжете.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Вторият служебен кабинет с премиер Димитър Главчев положи клетва

На извънредно заседание на Народното събрание членовете на служебния Министерски съвет, назначени от президента Румен Радев, с министър-председател Димитър Главчев, положиха клетва пред депутатите. Това се случи в присъствието на държавния глава Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова. „Заклевам се в името на Република България да спазвам..

публикувано на 27.08.24 в 11:08

Децата на Хасково рисуват „С Хасково в сърцето“

Втори минипленер за деца „С Хасково в сърцето“- творчески послепис на Националния пленер по живопис започва скоро. За втора поредна година Община Хасково предизвиква малки и големи да рисуват на една тема. През 2024г. тя е „С Хасково в сърцето“. Това съобщават от пресцентъра на Община Хасково. На 3 септември (вторник) от 10:00 в арт-пространството пред..

публикувано на 27.08.24 в 10:08

Всенощно бдение в средновековния манастир “Св. Йоан Предтеча“ в Кърджали

Всенощно бдение ще се отслужи в средновековния манастир “Св. Йоан Предтеча“ в Кърджали на 28 срещу 29 август, съобщи за БТА свещеноиконом Николай Величков.  Бдението ще се отслужи за първи път в новата история на манастира.  Приканвам вярващите, които обичат “Св. Йоан Предтеча”, считат го за свой покровител и желаят да уважат празника, да съучастват в..

публикувано на 27.08.24 в 09:59

Черно море отнесе Крумовград с 3:0

Черно море победи с 3:0 Крумовград в мач от 6-ия кръг на първенството на България по футбол. С успеха си Черно море вече има 13 точки в актива след четири успеха, едно равенство и едно поражение. „Моряците“ излизат на второ място във временното класиране, с едно попадение по-добра голова разлика от третия – градския съперник Спартак 1918 Варна...

публикувано на 27.08.24 в 09:54

Президентът Радев подписа указите за назначаване на кабинета "Главчев 2" и за изборите

Президентът Румен Радев подписа указ за назначаване на второто служебно правителство с премиер Димитър Главчев от днес, съобщиха от "Дондуков"2. Временната власт трябва да подготви предсрочните избори. С друг указ държавният глава насрочи за 27 октомври вота за 51 - во Народно събрание. Премиерът и министрите ще положат клетва в парламента днес...

публикувано на 27.08.24 в 09:53

Онлайн търговията също подлежи на регулация

Комисията за защита на потребителите (КЗП) провежда кампания за проверка на онлайн магазини по отношение за обявените от тях летни намаления на цените. Проверяват се най-вече търговията с дрехи и обувки. Времето е избрано неслучайно, защото към края на лятото се правят много намаления на летни стоки, обясни пред БНР-Радио София Христо Трендафилов,..

публикувано на 26.08.24 в 16:42

Две момчета от Смолянски предотвратиха голям пожар

Двете момчета снощи към 17.30 ч били на терасата на къща, на ул. "Станковица", когато видели гълъб да се удря в кабели на електрически стълб, в непосредствена близост до боровата гора край къщите. Птицата се заплела в жиците и от електропровода започнали да излизат искри. За секунди тревата се запалила и пламнал пожар. В близост имало стари дървени..

публикувано на 26.08.24 в 15:36