Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ще участва във „Виртуални национални дни на кариерата“


От днес до 26 март се провежда най-голямото кариерно изложение "Дни на кариерата", организирано от Джоб Тайгър, като това е 19-тото му издание. Предвид ситуацията с коронавируса, за първи път форумът е виртуален, като участващите фирми са над 150. В последния му ден, на 26 март, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД ще представят и обсъдят възможностите за стаж с всички желаещи да надградят знанията си и да натрупат практически опит. Гергана Тодорова, специалист "Комуникации" в златодобивнат акомпания, дава повече информация в звуковия файл:

Регистрирайте се на https://app.brazenconnect.com/events/Glo0o?utm_medium=WEB&utm_source=Web+page

Гергана Тодорова: Събитието ще даде възможност на всички, които желаят да надградят знанието си и да натрупат практически опит, да се срещнат с над 150 работодатели. „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД ще имат свои представители он лайн, така че на 26 март всеки, който търси стаж и възможности в сферата на минното дело, ще може да се обади. Единственото, които се изисква за това, е регистрация на сайта.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Проучване: Българските деца нямат навик да ядат риба, плодове и зеленчуци

Българското дете няма навик да яде риба. Всяко пето дете у нас не яде риба. Няма такава кулинарна традиция. Това е един от изводите от огласено национално представително проучване на хранителните навици на децата у нас. Това е възрастта, в която се оформят стереотипи за хранене. Потвърди се, че има много какво да се върши, за да се подобри хранителното..

публикувано на 19.09.24 в 11:57

Кметoвете канят партиите и коалициите да обсъдят съставите на СИК

Кметовете на 7-те общини в област Кърджали канят парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание на консултации за съставите на Секционните избирателни комисии.  В Кърджали срещата между кметът и представителите на партиите и коалициите ще бъде в събота, 21 септември от 11:00 ч. в общинската администрация.  В общините..

публикувано на 19.09.24 в 11:04

4 села в община Момчилград се готвят за традиционните есенни събори

4 села в община Момчилград се готвят за традиционните събори, които се провеждат през есента след прибирането на реколтата, съобщиха от общинската администрация. Два дни ще продължи Даг байрам, който се провежда в подножието на връх Стръмни рид. Празникът е общ за селата Ралица, Сенце и Кременец.  На 29 септември в село Чуково пък ще се проведе Яран..

публикувано на 18.09.24 в 17:30

Общински детски комплекс организира "Ден на отворените врати" в Кърджали

Първият учебен ден започна преди два дни за всички училища. А Общински Детски Комплекс в Кърджали, тепърва предстои да отвори своите врати. Кога ще се случи това и какво се очаква за тази учебна година ще ни каже директора на Общинският Комплекс- Златка Пеньова. А освен това с нея си говорим за това какви новости предстоят, за поколенията, които..

публикувано на 18.09.24 в 16:11

МС реши: Всички небитови потребители на ток могат да получат компенсации

Всички небитови потребители ще могат да получат компенсации за разходите за скъпия ток до края на годината, реши правителството като промени програмата за компенсации. За изпълнението ѝ ще са необходими над 500 милиона лева. Еврокомисията даде „зелена светлина“ за подпомагането. Очаква се МС да одобри компенсация на разходите на бизнеса за ток..

публикувано на 18.09.24 в 14:30
снимката е илюстративна

България няма да бъде засегната от "Борис"

Няма опасност България да бъде застигната от циклона "Борис", причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Ситуацията се следи всекидневно. Това беше докладвано на министър-председателя Димитър Главчев на свиканата от него работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщават..

публикувано на 16.09.24 в 21:45
Доналд Тръмп

Нов опит за покушение срещу Доналд Тръмп

Доналд Тръмп е бил обект на ново покушение в голф клуба си във Флорида, съобщи ФБР, а от щаба на кампанията на кандидата за президент на Републиканската партия и правоохранителните органи съобщиха, че той е в безопасност и не е пострадал. Тайните служби на САЩ потвърдиха, че един или повече техни агенти "са открили огън по въоръжен мъж", намиращ се в..

публикувано на 16.09.24 в 08:31