Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ПФК "Арда" събраха помощи за пострадалите в Турция и Сирия

Автор:
Хуманитарна помощ за Турция и Сирия изпращат от стотици точки на света
Снимка: ЕПА/БГНЕС

В ПФК "Арда" събраха помощи за пострадалите в Турция и Сирия от земетресенията, съобщиха от клуба от Кърджали. 

"Ръководство, треньорският щаб и футболистите на ПФК Арда за пореден път показаха, че са съпричастни към всеки един проблем. 

В специална кутия всички те събраха сума, която ще бъде преведена и дарена за пострадалите след тежкото земетресение в Турция и Сирия. 

С този пореден жест ние показваме, че винаги сме готови за включване в най-различни благотворителни инициативи", допълниха от елитния клуб.


По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Ахмед Доган и Делян Пеевски

Делян Пеевски: Конфликт Доган - Пеевски няма и не може да има

"Всеки, преживял дълго време в политическия живот знае, че твърде често и лесно могат да се пресичат граници. И това винаги се е смятало за част от неписаните правила на играта. Но, дори и в тази игра има граници, които не се преминават. Никога и по никакъв повод".  С тези думи започва обръщението на Делян Пеевски, един от председателите на ДПС, към..

публикувано на 07.07.24 в 17:47

Курбан-мевлид с 20 казана пилав събра над 2 000 души в Диамандово

На 2 000 души от квартал „Диамандово” към ардинското село Бял извор и околните населени места Падина, Жълтуша, Седларци, Еньовче участваха в традиционния курбан-мевлид за здраве и берекет.   Религиозното събитие се проведе в местността „Курбан йери”. Духовници, водени от имамите на кв. „Диамандово“ и Бял Извор Мюмюн Мехмед и Арслан Хайрула четоха..

публикувано на 07.07.24 в 16:21

"Пътувай с Хоризонт" в сърцето на Родопите

В горещите летни дни, алтернативата е планинският туризъм. "Пътувай с Хоризонт" тръгва на разходка в сърцето на Родопите, сред тишината и спокойствието на балкана, на 1200 метра надморска височина. В село Момчиловци срещаме гостоприемни домакини, свикнали да посрещат гости още от 90-те години на миналия век, когато селото се превръща в едно от..

публикувано на 07.07.24 в 16:00

На 7 юли Църквата почита Св. Неделя

Българската православна църква отбелязва деня на Света Неделя и Втората неделя след Петдесетница – на Всички български светии.  Те били християни от различни народности: едни били от местните племена, обитавали сегашната българска земя още преди идването на славяните и прабългарите, други просто пребивали тук, като войници или пленници, но носели в..

публикувано на 07.07.24 в 13:57

Челик и Анелия ще закрият международната среща на момчилградчани

Един от най-популярните изпълнители на попмузиката в Турция Челик и попфолк звездата Анелия ще закрият 15-ата международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". Галаконцертът ще се състои на 27 юли /събота/ от 20 часа на градския стадион, на който се очаква да се стекат хиляди жители и гости на Момчилград и региона. Челик има..

публикувано на 07.07.24 в 12:07

Рамадан Аталай: Дали ще има разцепление в ДПС ще стане ясно от действията на Доган

Дали ще има разцепление в ДПС ще стане ясно от действията на почетния ни председател Ахмед Доган. Това заяви пред БНР дългогодишният депутат от ДПС Рамадан Аталай, който беше изключен от ПГ на ДПС. "Тези от ДПС, които не искат да се включат в общите решения и в почитането на почетния ни председател, може с тях да се разделим", смята той. Аталай..

публикувано на 07.07.24 в 11:53
Участници във вчерашната среща разпространиха след разговора снимка с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Неофициално: Предстои среща между Доган и Пеевски

По неофициална информация днес предстои среща между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и съпредседателя Делян Пеевски и депутатите, подкрепили проектокабинета "Желязков". Вчера на среща на депутати от партията с Ахмед Доган в лятната му резиденция в парк "Росенец" беше решено да се възстанови нормалното функциониране на ДПС като се спазва уставът..

публикувано на 07.07.24 в 09:31