Спорт

Левски победи Арда с 2:1

публикувано на 29.09.24 в 21:06
Григор Димитров

Участието на Григор Димитров на четвъртфинал в Ню Йорк спря заради контузия

Григор Димитров приключи участието си на откритото първенство на Съединените щати по тенис.  Българинът се отказа заради контузия срещу Франсис Тиафо в среща от четвъртфиналите на централния корт "Артър Аш" в комплекса "Флашинг Медоус" в Ню Йорк...

публикувано на 04.09.24 в 08:22
Стадион

100 години ФК "Арда": Контрола с Хебър, приятелски мач с Комотини и още изненади

Отборът на Арда ще използва почивката за националните отбори и ще изиграе контрола, съобщиха от клуба. Проверката ще е на 6-ти септември от 10:30ч. на стадион "Сарая" в село Сарая с отбора на Хебър. От ръководството на Арда съобщават още, че по-късно през..

публикувано на 31.08.24 в 12:09

АРДА U16 записа победа в Елитната група

Футболистите на младежкия отбор на АРДА , които се състезават в първенството на Елитната група спечелиха с 3:1 домакинството си на Спартак Плевен.  Играичте на АРДА, които в този мач бяха водени от треньора Ерай Салиф започнаха по-активно срещата и поеха..

публикувано на 30.08.24 в 11:20

Марина Атанасова от Ивайловград стана шампион на България по шахмат при тийнейджърите

Марина Атанасова от шахматен клуб "Ивайловград" спечели купата на България по класически шах до 16 години, съобщиха от клуба във фейсбук.  Най-старият турнир по шахмат в България, "Морско конче" се проведе за 49-ти път край Златни пясъци. В турнира..

публикувано на 30.08.24 в 10:27

Наближава „Хасково скейт 2024“

На Малка Богородица Хасково  отбелязва своя празник . Всяка година в дните около 8 септември се провеждат множество културни събития, спортни и детски прояви, изложби, концерти и други под егидата на общината.  Спортните прояви тази година..

публикувано на 28.08.24 в 15:00

"Юнак Ардино“ ще вземе участие в Областна футболна група Кърджали - Смолян

ФК „Юнак Ардино“ ще вземе участие в А областна група мъже - Смолян - Кърджали. Това съобщиха от клуба. От там уточниха, че на специална церемония в Областния съвет на БФС - Кърджали бе изтеглен жребият за сезон 2024/2025 на А областна група мъже - Смолян -..

публикувано на 23.08.24 в 13:55
Григор Димитров

Григор Димитров стартира в Ню Йорк срещу французин

Стана известен първият съперник на хасковлията, деветия поставен Григор Димитров на Откритото първенство на Съединените щати по тенис. Това ще бъде преминалият през квалификациите французин Кириан Жаке, който е 215-и в световната ранглиста...

публикувано на 23.08.24 в 09:01

Лъчезар Котев се завърна в Арда

Днес договр за три години подписаха ПФК Арда и Лъчезар Котев, съобщиха от клуба.  Бившият капитан на клуба разтрогна своя договор с руския Химки и отново се завръща на "Арена Арда".  Това стана факт след среща със спортния директор Ивайло Петков, на която..

публикувано на 20.08.24 в 17:11
Атанас Рибарски

От ПФК Крумовград отрекоха, че ще гонят Рибарски

Ръководството на ПФК Крумовград се разграничи от публикуваните информации в медиите за евентуална треньорска рокада в отбора.  "Ние заставаме зад нашия треньор Атанас Рибарски, на когото сме гласували доверие и вярваме в неговите възможности и качества...

публикувано на 20.08.24 в 12:00

Григор Димитров запази деветото си място в световната ранглиста по тенис

Хасковлията Григор Димитров запази девето си място в световната ранглиста по тенис, която се обновява ежеседмично. Българинът загуби част от актива си през миналата седмица, след като отпадна още във втория кръг на турнира "Мастърс 1000" в..

публикувано на 19.08.24 в 12:36

55 деца и много радост на турнира “Милчо Чепишев”

За 21-ви път тенис турнирът в памет на Милчо Чепишев се превърна в истински празник за децата на Кърджали. Организаторите на турнира Христо Чобанов и Антония Рангелова бяха изненадани от големия брой - 55 участници, за които бяха предвидени..

публикувано на 17.08.24 в 13:16
Емилия Стоянова, Алпай Ибрям и Маргарита Дабева завоюваха бронзови медали на Европейското първенство по канадска борба в Братислава през май тази година

Кърджалийски "силни ръце" представят страната ни на Световното по канадска борба

Младежи от спортно-туристически клуб за хора със сензорни увреждания "Родопи", които са участници в националния отбор, заминават за Кишинев, Молдова, за да участват в Световното първенство по канадска борба. Това съобщи за Радио Кърджали състезаващият се..

публикувано на 16.08.24 в 10:39

Тенис турнир в памет на Милчо Чепишев организират в Кърджали

Традиционен тенис турнир в памет на тенисиста Милчо Чепишев организира тенис клуб Орфей в Кърджали. Чуйте повече от треньора Христо Чобанов: "Това е традиционен турнир, който го правим, този път ще бъде за 20-и път. На името на Милчо Чепишев,..

публикувано на 13.08.24 в 15:43

Лекоатлетическият крос в Ардино беше спечелен от Емре Сапунджиев

Емре Сапунджиев спечели младежкия лекоатлетически крос в Ардино. Надпреварата беше в рамките на четвъртото издание на „Дните на Ардино“. На второ място се класира миналогодишният победител Серген Юсеинов, а на трета позиция се нареди Енер Джебеджи,..

публикувано на 10.08.24 в 16:51
ФК Крумовград

Левски посреща Крумовград в късния съботен мач на Първа лига

Отборът на Левски посреща състава на Крумовград на "Георги Аспарухов" в късния съботен мач от българския футболен шампионат. Двубоят между "сините" и гостите от Южна България ще започне с първия съдийски сигнал на Волен Чинков в 21:15 часа.Срещата ще бъде..

публикувано на 10.08.24 в 09:42
Арда (Кърджали) надви с 2:1 Хебър (Пазарджик)

Арда победи Хебър с 2:1 в Кърджали (снимки)

Втори успех за АРДА (Кърджали) от началото на сезона след като победи с 2:1 Хебър (Пазарджик) във втората среща от 4-я кръг в efbet Лига. Двубоят се игра на Арена Арда късно в петък вечер. В средата на първото полувреме Тонислав Йорданов пропусна дузпа,..

публикувано на 09.08.24 в 23:27

АРДА води на Хебър в края на първото полувреме

АРДА води на Хебър с 1:0 в първото полувреме на мача от 4-ти кръг на efbet Лига след гол на Станислав Иванов в 37-та минута. Двубоят е на Арена Арда в Кърджали. В средата на първото полувреме Тонислав Йорданов не успя да преодолее вратаря на гостите..

публикувано на 09.08.24 в 22:19

АРДА посреща Хебър в петък

Билетите за срещата на АРДА с Хебър са вече в продажба. Кърджалийският тим се изправя срещу пазарджишкия отбор в среща от 4-ти кръг на efbetЛИГА на 9 август. Двубоят е на АРЕНА АРДА от 21:15ч.  Феновете могат да закупят билети на касите на АРЕНА АРДА,..

публикувано на 08.08.24 в 10:46
Боряна Калейн

Българско участие в шест спорта ще има днес на олимпийските игри

С участие в шест спорта продължават българските спортисти на 33-ите олимпийски игри в Париж днес, 8 август. Започва турнирът по художествена гимнастика. В квалификациите за многобоя от 11 часа наше време ще играят Боряна Калейн и Стилияна Николова в..

публикувано на 08.08.24 в 09:10

АРДА посреща Хебър в петък

В продажба са вече билетите за срещата на АРДА с Хебър. Кърджалийският тим се изправя срещу пазарджишкия отбор в среща от 4-ти кръг на efbetЛИГА. Двубоят е на АРЕНА АРДА от 21:15ч.  Феновете вече могат да закупят билети на касите на АРЕНА АРДА, които ще..

публикувано на 09.08.24 в 09:30