Тъй като дивата мая съдържа живи организми, тя се влияе от температурните промени в помещението, в което я приготвяте. В зависимост от географското местоположение, бактериите са различни, което определя и различния вкус на хляба.
Според Яна Имреорова, автор на кулинарен блог, приготвянето на този вид жива закваска не е трудно, но изисква много време, с което съвременният човек не разполага в забързаното си ежедневие. Въпреки това забелязваме, че тенденцията е да се връщаме към здравословния начин на живот. Търсим това, което са правили нашите деди някога и започваме да ценим връзката с природата.
Продължаваме рубриката „Запознай се с музикантите“ с представянето на главния диригент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио – Константин Илиевски . Константин Илиевски произхожда от..
Човекът, с когото ще ви запознаем тази седмица е цигуларката Галина Койчева - концертмайстор на Симфоничния оркестър на БНР. „ Утвърден и желан солист е, чудесен камерен изпълнител и перфектен..
Запознай се с музикантите! Това е пространството, където всяка седмица ще ви срещаме с някой от музикантите от съставите на БНР. Стартираме с цигуларката Десислава Чолакова , далеч не само..