Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА пак се разпада, Сашо Томов и Стойчо Младенов бягат

Александър Томов
Снимка: БГНЕС

ЦСКА завърши кампанията си с продажбата на акции с провал. Общият брой продадени ценни книжа стигна 359 206 акции, а необходимият минимум за успешна кампания бе1 409 210. Сега Александър Томов ще трябва да връща събраните малко над 1 милион лева. Сумата бе дадена от общо 5720 фенове.

Другата лоша новина за "армейците" от вчера е, че Стойчо Младенов намекна за раздяла с клуба заради финансовата нестабилност и липсата на средства за селекция, която да направи отбора конкурентоспособен.

"Изпълних своя морален дълг, ако сега реша да отида на друго място, не трябва да ми се сърди никой", заяви Младенов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Спартак Варна победи Локомотив Пловдив с 1:0

Спартак(Варна) победи Локомотив(Пловдив) с 1:0 и спечели важни три точки. Отборът запази ритъм в челото, а това бе успешен дебют на Николай Киров, начело на тима. Мачът във Варна започна с натиск на домакините, които още в третата минута имаха претенции за дузпа, но съдията прецени, че Калоян Костов не е фаулирал Ахмед Ахмедов. Постепенно гостите..

публикувано на 23.10.24 в 19:35

Марица (Пловдив) се завръща в зала "Строител"

Волейболният Марица (Пловдив) отново ще играе в зала “Строител”, информираха от клуба. Всички домакински мачове на “жълто-сините” от Национална волейболна лига Демакс и турнира за Купа България ще се провеждат в залата, която беше дом на тима почти две десетилетия. Първият домакински мач на шампионките в зала Строител е този петък, 25 октомври, от..

публикувано на 22.10.24 в 17:56

Анонимен спонсор платил обезщетението на Любо Пенев

Бизнесмен, пожелал анонимност, е дал пари, с които е платено обезщетението по предсрочното прекратяване на договора с Локомотив Пловдив на Любослав Пенев и четиримата му помощници. Това става ясно от официално изявление от "Лаута". Ръководството на ПФК Локомотив желае да уведоми “черно-бялата” общественост, че благодарение на спонсор, който желае да..

публикувано на 22.10.24 в 17:51

Последна тренировка за Локо преди гостуването на Спартак

Футболистите на Локомотив Пловдив започнаха своята подготовка за визитата на Спартак (Варна). Двубоят от 13-ия кръг на Първа лига е в сряда (23.10) от 17:30 часа в морската ни столица. Дебют начело на домакините ще направи треньорът Николай Киров - Белия. Черно-белите тренираха в добро настроение на помощния терен, известен повече с прозвището си..

публикувано на 22.10.24 в 09:57

Пенев разтрогна договора с Локомотив по взаимно съгласие

ПФК Локомотив Пловдив разтрогна по взаимно съгласие с Любослав Пенев. Двете страни официално постигнаха договорка. ПФК Локомотив Пловдив благодари на Любослав Пенев за неговата работа и му пожелава успех в бъдещите начинания. Любослав Пенев пое Локомотив Пловдив в началото на сезона. Той води отбора само в десет мача, като записа 2 победи, 3 равенства..

публикувано на 21.10.24 в 13:59