Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Централна улица се затваря за час

За един час, от 10 до 11, се затваря за движение днес улица „Гладстон” в Пловдив в участъка от кръстовището с ул.”Преслав” до кръстовището с ул. „Петко Д. Петков” заради провеждането на лекоатлетически крос.Автобусите с номера 10 и  66ще се отклоняват по бул. „Руски” в източна посока, и по бул „Цар Борис Трети в западна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пак отложиха делото за смъртта на моториста Недялко

За 5 декември е насрочено следващото заседание по делото срещу Иван Иванов, причинил при сблъсък смъртта на 20-годишния моторист Недялко Бакалски през май, 2022 г. Младежът почина в болница една седмица след произшествието. Причината за отлагането на делото е, че не е подписана от всички вещи лица четворната съдебно-медицинска експертиза...

публикувано на 04.10.24 в 10:58

Спират движението по ул. "Георги Кондолов" от днес до утре вечер

Въвежда се временна организация на движението по ул. „Георги Кондолов”, в зоната от кръстовището с ул. „Михалаки Георгиев” до кръстовището с ул. „Здравец“, съобщават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.  За времето от 10.00 часа на 04.10.2024 г. до 22.00 часа на 05.10.2024 г. се спира движението на пътни превозни средства, заради..

обновено на 04.10.24 в 10:25

Сдружение "Ангели на пътя" с тъжен протест пред Съдебната палата

Роднини на Недялко Бакалски, загинал при катастрофа през 2022 г, близки и майки на други невръстни жертви на пътя протестираха пред Съдебната палата с искане за справедливи присъди за виновните за катастрофите по пътя.  Присъстваха и участници от Сдружение „Ангели на пътя“, които солидарно подкрепят протеста. Майката на загиналия Недялко Лили..

обновено на 04.10.24 в 09:01

Слънчево и топло време, очакват се летни температури

Днес в Централна и Източна България ще бъде предимно слънчево, а над Западна облачността ще се увеличава и вплътнява.  След обяд и през нощта срещу събота на места там ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен, близо до северните планински склонове – временно силен и поривист юг-югозападен вятър, който след обяд в северозападните райони ще започне да се..

обновено на 04.10.24 в 08:55

Сдружение "Ангели на пътя" организира протест пред Съдебната палата

Сдружение „Ангели на пътя“ и близки на загиналия при катастрофа на 12 май 2022 година моторист Недялко Бакалски излизат на протест пред Съдебната палата в Пловдив.  В 9 часа в Окръжния съд започва поредното заседание по делото срещу шофьора Иван Иванов, който с колата си блъсна на кръстовището на булевардите „Копривщица“ и „6-ти септември“..

обновено на 04.10.24 в 08:20