Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Между България и Америка... избирам Пловдив?



Той е Георги, а тя е Мелъди. Той е горд пловдивчанин, а тя – горда нюйоркчанка! Той е израснал на Античния театър, а тя на Пето авеню. Днес са заедно и съставляват допълващите се половинки от двата края на света на семейство Недялков.

Първите впечатления на Мелъди от България са същите както и на Георги от САЩ – Не е точно това, което са очаквали, но не са знаели и какво точно да очакват.

В предаването „13-тия час“ на Радио Пловдив двамата разказаха за живота в Америка и в България, за възможностите на голямото, но и за предимствата на малкото.

Между Калифорния, Ню Йорк и Флорида двамата избират Пловдив – България (засега).

Чуйте очарователните впечатления без грим или сценарии на едно американско момиче, избрало да свърже живота си с едно българско момче. Няма да обобщавам какви са техните впечатления от България 2015г., ще оставя да прецените вие дали тук им харесва или не.

Лично аз ще си направя експеримент. Ще проследя дали България ще успее да ги „грабне“ и задържи тук и дали ще им хареса, защото ако това се случи, то има шанс и на нас, които така или иначе сме тук, да останем и това да ни харесва.

Чуйте цялото участие на Георги и Мелъди Недялков от аудио откъса от предаването „13-тия час“ на Радио Пловдив.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Ивелин Попов

Ивелин Попов наказан за мача с "Арда"

Капитанът на "Ботев " (Пловдив) Ивелин Попов ще пропусне гостуването на "Арда" в Кърджали от 9 кръг на Първа лига. Опитният футболист бе наказан от ДК на БФС за 1 мач и с глоба от 300 лева заради червения картон при победата срещу "Берое" с 1:0 в Стара Загора. Двубоят в Кърджали е от 20:00 часа в понеделник. Клубът пък е глобен с общо 1300 лева заради..

публикувано на 18.09.24 в 13:34
Гришо и Ноле в

Гришо и Ноле сътвориха невиждано шоу в "Арена София"

Григор Димитров и Новак Джокович сътвориха незабравимо шоу пред 12 500 зрители в "Арена София" снощи. Двамата се изправиха един срещу друг в демонстративен двубой. Победата грабна българинът с 6:4, 2:6, 10:6. Феновете се насладиха на тенис от най-високо ниво. Не лисваха и забавни моменти и много усмивки по трибуните. В залата бяха легендарните..

публикувано на 18.09.24 в 07:20
Тодор Неделев и бременната Анита

Тодор Неделев стана баща на момиче

Халфът на "Лудогорец" и бивш капитан на "Ботев" Пловдив (Тодор Неделев) вече е горд татко на момиче. Неговата половинка Анита го дари днес с дъщеря, която щастливите родители кръстиха Елиа. Бебето е в отлично здравословно състояние и с перфектни мерки - 3,6 кг. тегло и 50 см. височина. Анита и Тодор изказват благодарност на д-р Светлана Петрова,..

публикувано на 17.09.24 в 16:51
ЦСКА (София) с класика в

ЦСКА с 3:0 като гост на Локомотив (Сф)

ЦСКА победи "Локомотив" (София) с 3:0 като гост в мач от изтегления 12-и кръг в Първа лига. На стадиона в квартал "Надежда" "червените" стигнаха до първи успех под ръководството на Александър Томаш и го направиха при завръщането на верните си привърженици. Клубът бе наказан заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948 в края на миналия сезон. Томаш, който в..

публикувано на 17.09.24 в 09:39
Янаки Милев

Милев обърна Аревало и осигури победа за България над Салвадор

Янаки Милев спаси три мачбола и България се наложи над Салвадор с 3:2 победи за Купа „Дейвис“ България постигна много трудна, но изключително сладка победа над Салвадор с 3:2 успеха в мач от Световна група II за Купа „Дейвис“. В последната среща на сингъл Янаки Милев спаси три мачбола и победи с 2:6, 6:1, 7:6(6) Марсело Аревало (шампион в мъжките двойки..

публикувано на 16.09.24 в 16:42