Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха ремонтирания път за Горни Воден


Приключи укрепването на голямото свлачище по пътя за асеновградския квартал Горни Воден. 

Ремонтираният пътен участък официално бе открит от кмета на Асеновград и зам.-областния управител на Пловдив Христо Грудев.

От днес над 1500 жители от Горни Воден вече могат да пътуват както по новия път, така и по изградения от общината обходен маршрут. 

Репортаж на Емилия Куюмджиева в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Кола гори на магистрала "Тракия" близо до Пловдив

Кола избухна в пламъци на аварийната лента на автомагистрала „Тракия“ в района на Пловдив. Инцидентът е станал около отбивката за Войводиново, в посока София,  сигнализират в социалните мрежи пътуващи по аутобана. От превозното средство се стеле гъст черен дим.  Движението в района е затруднено, уточняват водачи. 

публикувано на 12.09.24 в 10:39

Пловдивските съветници започнаха работа с призив за оставка

С декларация на  " Браво, Пловдив " започна днешното заседание на Пловдивския общински съвет.  Съветниците на групата отново заявиха, този път от трибуната, че оттеглят доверието си към зам.-кмета по транспорт Савина Петкова .  Яна Димитрова посочи, че "Браво, Пловдив" настояват Петкова да се оттегли от заемания пост, като подаде оставката си...

публикувано на 12.09.24 в 10:24

Министър Карадимов събира в Пловдив областни управители и ГРАО

Министърът на иновациите и растежа доц. Росен Карадимов ще проведе работна среща в Пловдив относно ангажиментите на правителството за материално-техническо обезпечаване на предстоящите парламентарни избори.  В качеството си на координатор по изпълнението на посочените дейности, определен с решение на Министерския съвет, Карадимов е поканил..

обновено на 12.09.24 в 08:34

Делото "Дебора" продължава в районния съд в Пловдив

С показания на свидетели и разпит на вещи лица в районния съд в Пловдив продължава  делото “Дебора”.  Подсъдимият Георги Георгиев е с три обвинения -  за закана за убийство на Дебора Михайлова, за това, че отрязал насила косата ѝ и за това, че ѝ е нанесъл 18 порезни рани с макетен нож. Заседанията се провеждат при закрити врата.  Дебора не се яви..

обновено на 12.09.24 в 08:34

Георги Машонов е новият шеф на полицията в Пловдив

Нов директор има полицията в Пловдив. Това е  Георги Машонов, който е бивш шеф на РУ в село Труд и е познато лице за служителите на вътрешното ведомство.  Изненадващата рокада е била оповестена в края на работния ден от служебния вътрешен министър Атанас Илков, който също оглавяваше дирекцията преди години. "Вие го познавате, той е с дълъг..

обновено на 12.09.24 в 08:33