Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младокът Исмет Рамадан пред дебют за Ботев срещу Черно море

Снимка: botevplovdiv.bg

Опитният защитник Даниел Златков и младият нападател Исмет Рамадан влязоха в групата на Ботев (Пловдив) за мача с Черно море във Варна в събота от 34-ия кръг на "А" група. Бъолгарския Роналдо се връща в разширения състав след изтърпяно наказание. Талантливият Исмет Рамадан пък може да получи шанс за изява с оглед на проблемите, които "жълто-черните" имат около състава.

Двубоят пропуска заради наказание Наско Милев, а извън групата останаха Рахави Кифуети, Грегъри Нелсън и Орлин Старокин, чиито договори с Ботев изтичат след края на сезона и няма да получат нови предложения. От състава отпадна и украинецът Игор Ощипко, който замина за родината си, заради проблеми с работната си виза.

Футболистите на Ботев заминават в петък за Варна, като ще проведат там последната си тренировка преди двубоя.

Групата на Ботев: Виктор Голас, Мартин Димитров, Йордан Христов, Даниел Златков, Радослав Апостолов, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов, Милко Георгиев, Кристиан Димитров, Лазар Марин, Божидар Васев, Тодор Неделев, Борис Тютюков, Емил Камберов, Исмет Рамадан, Серкан Юсеин.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ломотив победи инфарктно Септември

Локомотив (Пловдив) постигна драматична победа с 3:2 над Септември като гост на стадиона в столичния квартал "Надежда".  Виктор Очаи поведе за домакините със страхотен гол в 39-ата минута. През втората част обаче появилият се от скамейката Мартин Хайдаров (67') изравни за "смърфовете". Впоследствие чрез Мартин Паскалев "черно-белите" обърнаха мача. В..

публикувано на 26.08.24 в 21:22

Решения на Спортно-техническата комисия на БФС

Спортно-техническата комисия към БФС  премести следващия домакински мач на Локомотив Пловдив да се играе по светло. Става въпрос за "железничарското" дерби срещу Локомотив София, което ще се играе в неделя от 17,00 часа вместо в събота от 21,15 часа. Ето всички решения на СТК от днес, 26 август : Поради продължаващите ремонтни дейности на тревното..

публикувано на 26.08.24 в 17:57

Локомотив продава Мичи Нтело в Швейцария

Локомотив (Пловдив) ще се раздели с Мичи Нтело. "Смърфовете" ще продадат нападателя в швейцарския Ивердон Спорт. Според белгийския журналист Саша Таволиери между двата клуба има постигнато споразумение относно параметрите на сделката, но подробности не се съобщават. Нтело ще подпише 3-годишен договор с Ивердон, който в момента заема предпоследно място в..

публикувано на 26.08.24 в 17:55

"Ботев" с първа загуба за сезона

"Спартак" (Варна) победи "Ботев" (Пловдив) с 1:0 в двубой от 6-ия кръг на Първа лига и нанесе първа загуба на пловдивчани от началото на сезона.  Двубоят започна с минута мълчание в памет на починалия бивш капитан на "Ботев" Георги Аврамов. В 69-та минута Ахмед Ахмедов вкара красив гол във вратата на "канарчетата", който се оказа достатъчен за трите..

публикувано на 25.08.24 в 09:59

Нова промяна за мач на Ботев Пловдив

Спортно-техническата комисия към БФС официализира промяната в предстоящия мач между ЦСКА-София и Ботев. По програма двубоят трябваше да се играе на Националния стадион, но заради концерт ще се състои на стадиона в “Надежда”. Ето и пълното решение: Поради затваряне на Националния стадион “В. Левски“ за провеждане на концерти и невъзможност да се..

публикувано на 24.08.24 в 17:58