Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Говорим за усещания и разплитаме връзки във „Вход свободен“

| обновено на 05.02.19 в 11:21

„Да разплетем връзките“ е среща, която ще се случи на 7 февруари, в къщата на „Майки срещу дрогата“ в Пловдив. Събитието е свързано с проекта МОСТове на изкуството, който пък е част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. След 13 часа, говорим с психолога и медиатор на проекта Емилия Крушков.

Ще се потопим и в усещанията си, заедно с Вадим Шишкин. Той е един от водещите преподаватели по системата на Норбеков. Инструктор по руско бойно изкуство и президент на Федерация по руско бойно изкуство.

Очаквайте нетрадиционния коментар на Жоро Пеев, който се е амбицирал да ни впечатли, за пореден път.

Ще намерим време и за кино. И понеже, чуждите гледни точки и проблеми могат да бъдат заразни, няма да се филмираме много.

Насреща сме, след новините в 12.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Точно днес“ – за вярата, кризите и здравето

Не само петък, но тринайсти ден от септември. Посрещаме го без фатални нотки и с важните теми за Пловдив и страната. Ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: До какво ще доведе политическата криза у нас и опасно ли е да се правят промени в изборния поцес преди тя да приключи? Отговор на този въпрос ще търсим от Калин Славов ,..

публикувано на 12.09.24 в 16:37

Четвъртък следобед с „Вход свободен“

С Елеонора Аврамова говорим за събитието „Свещени води: Божествената женска сила“, тази събота, в Пловдив. Очаквайте след 14 часа. Говорим и с режисьора Николай Василев за филма „Ваклуш“, който ще се прожектира безплатно за пловдивчани и гостите на града, в неделя от 18 часа, в Lucky Дом на киното. Очаквайте и рубриката „Предразсъдъци и..

обновено на 12.09.24 в 09:45

"Точно днес" от археологията до шофьорските курсове

Утрото с Радио Пловдив на 12 септември започва с актуалните теми и събития. Нови правила за шофьорските изпити влизат от декември, след като бяха обнародвани в Държавен вестник. С тях се слага край на безкрайното явяване на изпит за придобиване на правоспособност. До 4 пъти се ограничават опитите за взимане на шофьорска книжка в рамките на..

публикувано на 11.09.24 в 17:00

Различен следобед с "Вход свободен"

Днес в предаването минутки след 13:30 наш гост ще бъде Елисавета Котова - председател на Националната асоциация на децата и младите хора с диабет. Поводът да я поканим е,  20-ти юбилеен летен  лагер в гр. Априлци, който асоциацията обедини както децата с диабет, така и техните  родители. Акцент тази година бе темата  "Подсладителите и последните научни..

публикувано на 11.09.24 в 09:30

"Точно днес" на 11 септември

В сряда сутрин - броени, дни преди началото на новата учебна година, говорим по актуални теми и следим събитията  с днешна дата. - 5 въпроса свързани с проблемите в образованието, на които Асоциация Родители търси отговор от институциите. Говорим с Яна Алексиева, изпълнителен директор на асоциацията. - И още за телефоните и забраната им в училище и..

публикувано на 10.09.24 в 14:28