И днес по традиция сме заедно в ефирното пространство на предаването "Вход свободен" и във времето от 12:00 до 14:00.
Каним Ви заедно да посетим 10-то юбилейно издание на най-цветното събитие за месец юни - Drawing Day. Проектът свързан с международната инициатива Drawing Day, стартирала през 2008 г. по концепция на Мик Гоу. Повече подробности за това как ще премине мероприятието в Пловдив и цялата страна, очакваме от Мария Петрова, организатор за България и координатор на доброволците към детски отдел на НБ "Иван Вазов".
Освен със цветове, в това издание на "Вход свободен" ще Ви зарадваме и с вкусове и аромати. Или казано накратко среща-разговор с човека за когото "Фантазията е най-важната подправка" - Костадин Шанков. За любовта към кулинарията и любовта към животните разговаряме с него в минутките преди 13:00.
Тези и още любопитни теми сме приготвили за днес.
Бъдете с нас! "Вход свободен" започва след новините в 12:00!
Ружка Генова е наш гост в първата седмица на март 2025 година. В края на 2022 година международната майсторка по шахмат бе обявена за училищен ръководител №1 от Министерството на младежта и спорта. Ружка Генова е директор на Спортно училище „Васил Левски“- Пловдив от 1 юли 2019 година, преди това от 2001 до 2013 година е била заместник-директор..
В последния ден от работната седмица някак логично отправяме мислите си към планове за почивка и различни забавления. Ще бъдем в помощ и услуга на тези, които споделят усещането ни за лятна лежерност. В поредния епизод на "Уроци по щастие", продължаваме темета за успешно плануване на почивка с половинката. Очаквайте още от съветите на консултанта ни..
Последното работно утро на седмицата посрещаме с актуалните теми в Пловдив, но към тях ще добавим и културните прояви, които правят плавен преход към почивните дни, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Усещане за цени. Повечето българи отчитат увеличение, за разлика от политиците. Има ли спекула и колко адекватни са набелязаните мерки..
За някои храната е изкуство, за други поезия поднесена в чиния, но почти винаги овкусена с много подправки и не на последно място доза чиста емоция! Замисляли ли сте се колко често посягате към храната не от глад, а от стрес, скука, тъга или дори радост? Това е емоционално хранене – навик, който може да ни отдалечи от здравето и хармонията със..
Пчеларите тази година очакват по-ниски добиви от мед. Какви са причините, ще се отрази ли това на цените и какви са изпитанията пред бранша ще коментираме с Борис Бормалийски, пчелар от района на Хисаря и председател на Асоциация професионално пчеларство. И още проверки в салоните за маникюр и педикюр предстоят от началото на септември,..