В последния ден от месец февруари сме ви подготвили много и разнообразни теми, с които да изпратим и уикенда, и най-краткия месец от годината.
Ще ви срещнем с Ана Адамова – програмен директор в български център за нестопанско право, а тя ще ни разкаже повече за един конкурс за смели идеи, в който могат да се включат всички желаещи от 16 до 24 годишна възраст и чрез своите идеи да направят света едно по-добро място за живеене.
Предстои ни среща и с психолога - Доника Боримечкова. С нея ще говорим за екраните, дигиталната реалност и комуникацията в семейството.
За финал сме оставили срещата ни с
Бояна Иванова – магистър фармацевт и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти", която ще ни разкаже повече за доброто храносмилане.
Започваме след новините в 16.00ч.
Ранното утро на неделя споделяме заедно! Търсим хармонията, онзи така мечтам баланс вътре в нас, но и със заобикалищи ни свят! И понеже силно вярваме във връзката ни с природата, днес поглеждаме към градината. Градината, която създава не само продукти за консумация, но градината, която създава усещане за смисъл, заради насладата на очите - красотата,..
Ружка Генова е наш гост в първата седмица на март 2025 година. В края на 2022 година международната майсторка по шахмат бе обявена за училищен ръководител №1 от Министерството на младежта и спорта. Ружка Генова е директор на Спортно училище „Васил Левски“- Пловдив от 1 юли 2019 година, преди това от 2001 до 2013 година е била заместник-директор..
В последния ден от работната седмица някак логично отправяме мислите си към планове за почивка и различни забавления. Ще бъдем в помощ и услуга на тези, които споделят усещането ни за лятна лежерност. В поредния епизод на "Уроци по щастие", продължаваме темета за успешно плануване на почивка с половинката. Очаквайте още от съветите на консултанта ни..
Последното работно утро на седмицата посрещаме с актуалните теми в Пловдив, но към тях ще добавим и културните прояви, които правят плавен преход към почивните дни, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Усещане за цени. Повечето българи отчитат увеличение, за разлика от политиците. Има ли спекула и колко адекватни са набелязаните мерки..
За някои храната е изкуство, за други поезия поднесена в чиния, но почти винаги овкусена с много подправки и не на последно място доза чиста емоция! Замисляли ли сте се колко често посягате към храната не от глад, а от стрес, скука, тъга или дори радост? Това е емоционално хранене – навик, който може да ни отдалечи от здравето и хармонията със..