Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Италиански "Едит Пилаф" днес в "Следобед с Едит"

Направо ще приритвате за вкусна пица, след като приключа с днешната рубрика, която ни отвежда директно към Ботуша! 👢

🥘 Рубриката "Едит Пилаф" съчетава две мои страсти - музиката и храната. 🎵 Разказвам ви за различните кухни по света, докато слушаме музика от същата географска ширина. 🥘

🥰 Днес съм се спряла на една от може би най - разпространените и обичани кухни! 🇮🇹 Заедно ще пътуваме до Италия, за да се насладим на феноменално богатото й меню. 🍕 Да, италианската кухня не е само пица и паста! 🍝 Имат си и ястие, което много прилича на пилаф, сещате ли се кое е то?

▶ Очаквам ви на вкусен "Едит Пилаф" днес, веднага след новините в 14ч.

п.с. не идвайте гладни! 😁

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Патриция Пъндева в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден“  влизаме в обувките на актирсата Патриция Пъндева. Тя е част от трупата на  Драматичен теарър- Пловдив „Николай Масалитинов “ .  Завършва Строителна гимназия със специалност „Архитектура”. После обаче прави рязък завой и тръгва към голямата си мечта – НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.  Завършва актьорство за куклен театър..

обновено на 13.09.24 в 17:12

Археологическа велообиколка днес във "Вход свободен"

На 22 септември 2024 г., в рамките на Европейските дни на наследството, любителите на историята и активния начин на живот ще имат уникалната възможност да открият Пловдив по нов и различен начин.  Под наслов „По пътя на водата“, обиколката ще проследи важни водни маршрути в града, с акцент върху пътя и функциите на акведуктите и на река Марица. Водачите..

публикувано на 13.09.24 в 09:30

„Точно днес“ – за вярата, кризите и здравето

Не само петък, но тринайсти ден от септември. Посрещаме го без фатални нотки и с важните теми за Пловдив и страната. Ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: До какво ще доведе политическата криза у нас и опасно ли е да се правят промени в изборния поцес преди тя да приключи? Отговор на този въпрос ще търсим от Калин Славов ,..

публикувано на 12.09.24 в 16:37

Четвъртък следобед с „Вход свободен“

С Елеонора Аврамова говорим за събитието „Свещени води: Божествената женска сила“, тази събота, в Пловдив. Очаквайте след 14 часа. Говорим и с режисьора Николай Василев за филма „Ваклуш“, който ще се прожектира безплатно за пловдивчани и гостите на града, в неделя от 18 часа, в Lucky Дом на киното. Очаквайте и рубриката „Предразсъдъци и..

обновено на 12.09.24 в 09:45

"Точно днес" от археологията до шофьорските курсове

Утрото с Радио Пловдив на 12 септември започва с актуалните теми и събития. Нови правила за шофьорските изпити влизат от декември, след като бяха обнародвани в Държавен вестник. С тях се слага край на безкрайното явяване на изпит за придобиване на правоспособност. До 4 пъти се ограничават опитите за взимане на шофьорска книжка в рамките на..

публикувано на 11.09.24 в 17:00