Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Втори национален протест на пътните строители

| обновено на 20.04.22 в 10:28

Пътно-строителните фирми излизат на втори национален протест с искане за изплащане на дължими суми. От Браншовата камара „Пътища“ обявиха, че протести ще има в цялата страна. 

В Пазарджик ще бъде затворен в 11 часа изхода за магистрала „Тракия“. На това място представителите на фирмите ще започнат да се събират още в 9 часа.

В Пловдив протестиращите се събират на „Коматевско шосе“ до фирма „Юпитер метал“. Пътното платно обаче няма да бъде затворено, тъй като организаторите на протестните действия не са получили разрешение от Общината.

Около 100 души, представители на пътно-поддържащите фирми на Републиканската пътна мрежа в Смолянска област ще протестират на разклона за чепеларското село Проглед по пътя Смолян – Пловдив. Те ще се включат в националния протест организиран от браншова камара „Пътища“. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

ОД на МВР в Пазарджик има нов временен шеф

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Даниел Бараков е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР - Пазарджик.  Днес той беше представен пред ръководния състав на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев.  Старши комисар Даниел Бараков е на 43 години. Завършил е висшето..

публикувано на 16.07.24 в 15:38

Областният управител поиска военна помощ за пожара в Отец Паисиево

Областният управител на Пловдив проф. Христина Янчева отправи искане към Министерството на отбраната за помощ за овладяването и потушаването на пожара, който се разрази към 13.30 часа във вилната зона на калояновското село Отец Паисиево. Искането е отправено към 61-ва Стрямска механизирана бригада за участие с инженерна техника и жива сила. На..

публикувано на 16.07.24 в 15:33

Пожар до вилната зона на Отец Паисиево, гори над Карлово и Стрелча

Пожар в сухи треви и горски площи в района на вилна зона гасят пожарникари в село Отец Паисиево. Хората са евакуирани, след като няколко вили са пламнали. Вятърът е много силен и пречи на огнеборците. Пожарникарите с мотопомпи зареждат вода от близкия язовир, като се очаква булдозер да направи просеки.  "Има силен вятър,..

публикувано на 16.07.24 в 14:05

Дублиране на трансакции притесни клиенти на голяма банка

  За техническа неточност при обработката на картови трансакции, съобщи банка ДСК. От банката уточняват, че има дублирано отчитане на операции с карти и в следствие на това грешни салда. Уверението е, че се работи по отстраняването на проблема.  Мобилното приложение на банката също не е активно. От банката посочват, че въстановяването..

публикувано на 16.07.24 в 14:00
Снимката е илюстративна

Момче се удави в изравнителен канал до Златосел

18-годишно момче се удави сутринта в напоителен канал при село Златосел, община Брезово. Тийнейджърът е влязъл в неохраняемото водохранилище заедно с група по-възрастни мъже - най-вероятно, за да се разхладят в жегите, и се е случила трагедията, разказа кметът на община Брезово Калин Калапанков. На място е повикана помощ от полицията,..

публикувано на 16.07.24 в 13:50