Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят за два дни кръстовището на ул. „Богомил” с ул. „Лев Толстой”

| обновено на 15.08.22 в 12:54

От  09:30 – 10:00 часа тази сутрин за движение на автомобили частично се затваря кръстовището на ул. „Богомил” с ул. „Лев Толстой”, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта”.

Пътуващите по „Лев Толстой” откъм север ще могат да правят десен завой към „Богомил”. Указателни табели насочват идващите от бул. „Санкт Петербург” към обходни маршрути.

Очаква се кръстовището да бъде отворено на 17 август (сряда). На следващия ден – 18 август (четвъртък), ще бъде затворен участъкът на ул. „Богомил” от „Лев Толстой” до ул. „Арх. Камен Петков”, като движението на кръстовището няма да бъде спирано.

Причина за временната организация на движение е изграждането на топлопровод.  


По публикацията работи: Севдалин Палаузов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Кола гори на магистрала "Тракия" близо до Пловдив

Кола гори в аварийната лента на автомагистрала „Тракия“ в района на Пловдив. Инцидентът е станал около отбивката за Войводиново, в посока София,  сигнализират в социалните мрежи пътуващи по аутобана. От превозното средство се стеле гъст черен дим.  Движението в района е затруднено. 

публикувано на 12.09.24 в 10:39

Министър Карадимов събира в Пловдив областни управители и ГРАО

Министърът на иновациите и растежа доц. Росен Карадимов ще проведе работна среща в Пловдив относно ангажиментите на правителството за материално-техническо обезпечаване на предстоящите парламентарни избори.  В качеството си на координатор по изпълнението на посочените дейности, определен с решение на Министерския съвет, Карадимов е поканил..

обновено на 12.09.24 в 08:34

Делото "Дебора" продължава в районния съд в Пловдив

С показания на свидетели и разпит на вещи лица в районния съд в Пловдив продължава  делото “Дебора”.  Подсъдимият Георги Георгиев е с три обвинения -  за закана за убийство на Дебора Михайлова, за това, че отрязал насила косата ѝ и за това, че ѝ е нанесъл 18 порезни рани с макетен нож. Заседанията се провеждат при закрити врата.  Дебора не се яви..

обновено на 12.09.24 в 08:34

Георги Машонов е новият шеф на полицията в Пловдив

Нов директор има полицията в Пловдив. Това е  Георги Машонов, който е бивш шеф на РУ в село Труд и е познато лице за служителите на вътрешното ведомство.  Изненадващата рокада е била оповестена в края на работния ден от служебния вътрешен министър Атанас Илков, който също оглавяваше дирекцията преди години. "Вие го познавате, той е с дълъг..

обновено на 12.09.24 в 08:33

Пловдивските съветници се връщат в зала след ваканцията

Нова формула за споделено ползване на общински паркинги, отдадени под наем на частни фирми, предлага да се въведе в Пловдив групата на общинските съветници от БСП на първата сесия на местния парламент след лятната ваканция.   Предложението засяга паркинга на "Пещерско шосе", който беше предоставен на фирма "Булфарма" и предизвика протести в район..

обновено на 12.09.24 в 08:08