Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Билетите за дербито с Левски в продажба още същия ден

Стадион "Христо Ботев" с Акт 16 в сряда

Това обяви Илиян Филипов в предаването "Антена спорт"

стадион "Христо Ботев"
Снимка: Фейсбук/Колежа 24/7


Стадион "Христо Ботев" се очаква да получи Акт 16 на 19-и април, сряда. Сутринта ще мине комисията от ДНСК и се очаква разрешението за ползване на "Колежа" да бъде издадено още същия следобед. Това разкри в интервю в предаването "Антена спорт" на Радио Пловдив изпълнителят на строежа Илиян Филипов.

Още същия ден няма проблем да бъдат пуснати в продажба и билетите за "мача на завръщането" срещу Левски, който е от 20:00 часа на 29 април и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив.

Днес минаха на предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК. Няма абсолютно никакви забележки.

Днес се довършиха Скай-боксовете за ВИП-посетителите, а утре ще бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна "Изток", за да бъде всичко готово за завръщането на "канарчетата" в техния дом.

"Всички могат да бъдат спокойни, че на 29-и сезавръщаме всички на "Колежа".

Искам да пожелая на всички граждани на Република България и най-вече на пловчивчани, весело посрещане на празниците. Това е велик празник. И най-важното е, че ще имаме едно голямо бижу за града, което не е само за Ботев, то е за целия град", заяви Илиян Филипов.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Отборът на България за Купа

Капитанът Валентин Димов: Можем да победим Салвадор

Капитанът на тима на България за Купа "Дейвис" Валентин Димов изрази увереност във възможностите на отбора преди предстоящия двубой срещу Салвадор от Световна група II. Той даде пресконференция заедно с помощник-треньора Тихомир Грозданов и състезателите от тима преди срещите на кортовете на тенис клуб "Локомотив" в Пловдив. „Провеждаме лагер тук..

публикувано на 12.09.24 в 13:35
Радост в съблекалнята на

"Марица" се класира за основната фаза на Купата на България

Станаха ясни четирите представители от Югоизток, които ще представят зоната в основната фаза на турнира за Купата на България. Феновете на "Марица" (Пловдив), "Черноморец" (Бургас), "Саяна" (Хасково) и "Розова долина" (Казанлък) ще имат удоволсвтието да подкрепят любимците си в двубой срещу тим от Втора лига. Мачовете ще се играят през октомври, а все..

публикувано на 12.09.24 в 13:07

Кабаков пътува между Пловдив и Стара Загора в рамките на два дни

Съдийската комисия към БФС обяви нарядите за мачовете от осмия кръг на Първа лига. Двубоят между Локомотив Пловдив и Хебър бе поверен на неопитния Мариян Гребенчарски. В същото време пловдивчанинът Георги Кабаков бе избран да свири регионалното дерби между Берое и Ботев (Пд), което ще се играе на стадиона в Стара Загора. Един от помощниците - Мартин..

публикувано на 11.09.24 в 10:00

Треньорска смяна в Спартак

Треньорска смяна в Спартак (Пловдив)! Досегашният наставник Димитър Иванов няма да води поведе отбора. Неговото място заема Христо Телкийски. За последно бившият халф работи в детско-юношеската школа на родния си клуб Локомотив Пловдив. Той ще е третият наставник на "гладиаторите" през настоящия сезон. Първият бе Танчо Калпаков, който обаче изненадващо..

публикувано на 10.09.24 в 17:55

Теглят жребия за Купа Дейвис в сградата на Община Пловдив

Жребият за мача между България и Салвадор от Световна група II на Купа "Дейвис" ще се изтегли в сградата на Община Пловдив от 12:00 часа на 13 септември (петък). В церемонията ще участват кметът на Пловдив Костадин Димитров и двукратният олимпийски шампион по гребане Николай Бухалов, които ще определят съперниците в отделните срещи. Двубоите ще се..

публикувано на 10.09.24 в 17:53