Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изтеглиха катастрофиралите камиони на АМ "Тракия" край Пловдив

Катастрофиралите камиони на магистрала „Тракия“ край Пловдив вече са изтеглени от пътното платно, съобщават от пловдивската полиция. Очаква се движението да се нормализира. 

Припомням, около 8,30 часа тази сутрин в района на 133-ия км на магистралата край Пловдив в посока Бургас се удариха два ТИР-а. Пострадал е 20-годишният шофьор на единия от камионите. Той е транспортиран в болница за прегледи. Алкохолната проба на другия шофьор, който е на 27 години, е отрицателна. 

Според предварителната информация причината е била неспазена дистанция. Полицията извършва оглед на местопроизшествието. 

Движението по магистралата се регулира от четири полицейски екипа. От МВР призовават да се шофира с повишено внимание и движението да е със съобразена скорост.

По публикацията работи: Антоанета Петричанска


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Задържаните братя за убийството в Столетово

В Столетово организират бдение в памет на убития Борис

Бдение в памет на убития Борис Кисьов с искане за справедливост ще се състои днес от 11.00 ч. в карловското село Столетово. Организатор е новосформираният инициативен комитет “Столетово - единни за справедливост”.  Среднощно убийство шокира хората в с. Столетово Присъстващите ще поднесат цветя и ще запалят свещи пред дома на Кисьов.  В..

обновено на 12.10.24 в 07:34

Локализираха пожара в депото на Цалапица

През нощта е локализиран пожарът в сметището край Цалапица.  Запали се сметището на Цалапица, четири пожарни гасят пламъците Шест пожарни екипа се борят с пламъците от късно снощи, като са работили цяла нощ заедно с тежка техника. Осигурени са и инертни материали за гасенето.  Тази сутрин в района заваля дъжд, който се очаква да помогне за..

публикувано на 12.10.24 в 06:51

Жители на Трилистник излизат на нов протест

Жители на селата Трилистник, Скутаре и Рогош в община "Марица" излизат на протест заради забавеното изграждане на жп-надлез между селото и Рогош. Протестът е насрочен за 11.00 ч. край строящото се съоръжение.  Трилистник протестира заради недовършен жп надлез Хората обвиняват НКЖИ за огромното забавяне в строителството, което по думите им, е..

публикувано на 12.10.24 в 06:50

Запали се сметището на Цалапица, четири пожарни гасят пламъците

Гори депото за битови отпадъци в Цалапица. Запалването е станала късно вечерта.  Четири автомобила на пожарната се опитват да овладеят огъня, обхванал около 200 квадратни метра. Те ще останат да дежурят през цялата нощ. Над Пловдив и Стамболийски се усеща миризмата от горящото сметище, но първите данни от стационелните станции на РИОСВ не..

публикувано на 12.10.24 в 00:24

Разследват полицай от Велинград за секс с непълноетна

Полицай от РПУ Велинград е бил задържан за 24 часа, заради сигнал, че е упражнил сексуално посегателство над непълнолетно момиче. По случая е образувано досъдебно производство. Веднага след получаването на сигнала, полицейският инспектор е бил задържан от служители на "Дирекция вътрешна сигурност" на МВР със съдействието на полицаи от областното..

обновено на 11.10.24 в 19:46