Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слушайте мача Локомотив - Славия пряко по Радио Пловдив

| обновено на 23.09.23 в 16:29
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Нови три мача от десетия кръг на Първа лига ще се изиграят днес. От 15:00 часа Арда (Кърджали) е домакин на Хебър (Пазарджик) . В 17:30 часа лидерът Локомотив (Пловдив) посреща закъсалия тим на Славия , а този мач ще предаваме пряко по Радио Пловдив. От 20:00 часа Левски приема Етър на стадион "Георги Аспарухов"..

Играчите на Александър Томаш са в страхотна серия от рекордни осем поредни успеха в шампионата след равенството 1:1 на старта с Ботев в градското дерби. Те са начело с актив от 25 точки и се надяват днес да увеличат аванса си.

Славия от своя страна е с едва-една победа от началото на кампанията, като заема незавидната 14-а позиция с шест загуби от осем мача. Слабата форма на „белите“ доведе закономерно и до раздялата с Хосе Мария Бакеро. Официален дебют за столичани на „Лаута“ ще направи Иван Колев, за когото това е втори престой начело на клуба от „Овча купел“.

Пълна програма за мачовете от 10-ия кръг в Първа лига:

Петък

Ботев Враца – Берое 1:0

ФК ЦСКА 1948 - Черно море 1:1

Ботев Пд – ЦСКА 1:2

Събота

15:00 ч, Арда - Хебър

17:30 ч, Локомотив Пловдив - Славия

20:00 ч, Левски - Етър

Неделя

18:00 ч, Пирин Благоевград - Крумовград

20:30 ч, Локомотив София - Лудогорец.


По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Илиан Илиев: Искаме да продължим да сме на върха в групата

Селекционерът на България Илиан Илиев показа уважение към тима на Люксембург преди двубоя между двата тима в турнира Лига на нациите. Наставникът на "лъвовете" предупреди, че противникът "не е случаен". Селекциите на двете страни се изправят една срещу друга на 12 октомври (събота) от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив в трети мач от група..

публикувано на 11.10.24 в 18:03

Любо Пенев освободен със странен документ

Любослав Пенев беше освободен по неособено професионален начин от Локомотив (Пловдив). Sportal.bg разпространи документа, с който “смърфовете” освобождават наставника и неговия щаб. Прави впечатление, че върху листа, който е подписан от изпълнителния директор на клуба и който не е бил връчен лично на Ел Голеадор, липсва входящ номер. Няма го и името на..

публикувано на 11.10.24 в 18:00
Локо иска раздяла с Пенев по взаимно съграсие

Локо започна преговори за раздяла с Любо Пенев

"Локомотив" (Пловдив) официално започна преговори за разтрогване на договора на Любослав Пенев по взаимно съгласие, съобщиха от клуба.  Разговори ще бъдат водени и с неговите помощници – Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев. До окончателното разтрогване на договорите им „черно-белите“ ще бъдат водени от Христо Златински.

публикувано на 11.10.24 в 12:29

"Марица" (Пловдив) с класика над съимениците си от Милево

"Марица" (Пловдив) победи с 3:0 съимениците си от Милево в среща от междинния 11-ти кръг на първенството в Трета лига - Югоизточна група. Мачът започна много добре за домакините. Още в 3-та минута Атанас Ташолов откри резултата след корнер. Последваха няколко интересни атаки за пловдивчани, гостите също имаха изяви в офанзивен план. В 40-та минута..

публикувано на 11.10.24 в 11:52

"Локомотив" уреди контрола с "Арда"

Представителният отбор на "Локомотив" (Пловдив) уреди контролна среща по време на паузата в шампионата. Съперник ще бъде "Арда" (Кърджали). Двубоят ще се проведе тази събота (12.10) от 11:00 часа на помощния терен в спортен комплекс „Локомотив“ в Пловдив. Проверката ще е закрита за фенове и представители на медиите.

публикувано на 10.10.24 в 14:55